FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

"Fiara" îi cere lui Gigi Becali să scoată bani din buzunar pentru noi transferuri: "Mai au nevoie de 4 jucători"

Gigi Becali și Marius Lăcătuș
Gigi Becali și Marius Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 10:11

Steaua a adus în această iarnă doar doi jucători, pe Rareş Enceanu şi pe Gabi Tamaş, însă a renunţat la alţi trei: Lukasz Szukala, Lucian Sînmărtean şi Paul Pîrvulescu.

Roş-albaştrii sînt aproape să se despartă şi de golgheterul campionatului Claudiu Keşeru, care este dorit de Al Nasr, steliştii cerînd în schimbul atacantului 4 milioane de euro.

Marius Lăcătuş crede că nici un club nu va achita această sumă pentru Keşeru şi îi transmite patronului Stelei, Gigi Becali, să facă noi transferuri.

"Mă îndoiesc că se va găsi cineva care să ofere suma dorită pentru Claudiu. Totuşi, şi dacă-l va vinde pe Keşeru, şi dacă nu, Steaua are nevoie de cel puţin patru transferuri pentru a continua să aibă rezultate pe plan internaţional", a spus "Fiara".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  23 Ianuarie 2015, 12:51

Nea jiji nu mai are bani. i-a dat terminatorului si valahului sa-si faca vile ! :)))

terminatorul3
terminatorul3  •  23 Ianuarie 2015, 12:32
Postat de nordik pe 23 Ianuarie 2015, 11:35

alooo, domnilor ziaristi...echipa Steaua nu mai exista, doar pe o coala de hartie la mapn...exista FCSB 2004 :) doar asa ca si informatie, ca vad multe greseli in articolele dumneavoastra! e doar o observatie! sa aveti o zi frumoasa!

Bai khazar askenaz , daca nu mai exista de ce mai comentezi ? Acum nu mai pocesti numele (Steoaia) si il scri corect !

polistul68
polistul68  •  23 Ianuarie 2015, 12:27

marele antrenor Lacatus dixit.....mai trebuie u fundas la bara, un mijlocas 'afara", o extrema falsa si un virf impins...( paradoxal, dar in jargon fotbalistic, chiar exista posturile astea ).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează