FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Fiara" îi transmite un mesaj viitorului antrenor al Stelei, Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 17:35

Marius Lăcătuș a comentat posibila instalare a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a roș-albaștrilor și i-a transmis acestuia un mesaj.

"E o decizie bună. Rădoi reprezintă enorm pentru echipă, prin tot ce a făcut pentru Steaua, atitudinea pe care o avea în teren. E unul dintre cei care au făcut ceva pentru acest club.

Merită și el această șansă de a antrena Steaua, cum am meritat mai mulți foști jucători. Să vină și rîndul lui. Nu pot decît să-i spun multă baftă și să aibă rezultate cît mai bune. Ar putea fi un factor determinant și în relația cu galeria", a spus Marius Lăcătuș la Dolce Sport.

Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua între anii 2000 și 2008, după care a fost transferat de Al-Hilal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2015, 21:15

ar fi frumos pt galerie dar asta il va umili si ii va face echipa

inexistentus
inexistentus  •  27 Mai 2015, 14:53

ULTIMA ORA: Becali vrea sa faca o sigla noua, asa cum vor suporterii

spinoza
spinoza  •  26 Mai 2015, 21:38

Perfect adevarat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează