FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fierbe vestiarul » Reproșuri la adresa lui Reghecampf! Antrenorul s-a răstit la jucători!

foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor
foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 00:01

Laurențiu Reghecampf a primit reproșuri din partea unor jucători fiindcă face numai antrenamente fizice, extrem de dure, care îi extenuează și le diminuează prospeţimea în timpul jocurilor.

Faţă de primul mandat, Reghecampf întâmpină acum dificultăţi în a struni vestiarul. Chiar și după succesul de duminică, împotriva Voluntariului, situaţia nu s-a detensionat și au continuat contrele între antrenor și unii dintre jucători, aceștia din urmă nemulţumiţi de modul în care Reghe construiește conţinutul ședinţelor de pregătire, dar mai ales cum împarte proporţia antrenament fizic versus antrenament tactic.

În ediția tipărită a Gazetei afli ce s-a întâmplat după ședința de pregătire de luni, cine au fost cei mai nemulțumiți jucători și cum le-a răspuns tehnicianul. Poți răsfoi online, aici, Gazeta!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Situație dramatică la Astra! Nu mai au bani nici să înfrunte frigul!

Gaură în buget! Planul conducerii Stelei, dat peste cap

CSU Craiova vrea victoria în meciul cu echipa lui Becali: "Dacă suntem lăsați să jucăm, putem învinge!"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
juliusmad
juliusmad  •  28 Septembrie 2016, 09:59
Postat de balauru48 pe 28 Septembrie 2016, 09:47

***

ce te faci acum? conform celuilalt ziar de sport se inchide rin-ul. unde mai mananci tu felul unu si felul doi, plata de zi cu zi din partea sefului tau? :)))

balauru48
balauru48  •  28 Septembrie 2016, 09:47
Postat de juliusmad pe 28 Septembrie 2016, 09:43

sa radem cu dinamo sau cum se castiga un meci cu iasi? sa vezi ce va linisteste prunea pe toti suporterii astia de carton :)). nu trebuie decat sa-si dea pantalonii jos asa cum vi i-ati dat voi in meciul cu astra

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  28 Septembrie 2016, 09:43
Postat de balauru48 pe 28 Septembrie 2016, 09:37

Intoxicatii de presa. Se vrea raul clubului fcsb. Totul este ok in vestiar, se asculta manele, se mananca seminte si pufuleti. Atmosfera este mijto. Antrenorul ne povesteste cum trantea meciuri in bundesliga iar MM spune niste tampenii de ne punem pe burta de ras.

sa radem cu dinamo sau cum se castiga un meci cu iasi? sa vezi ce va linisteste prunea pe toti suporterii astia de carton :)). nu trebuie decat sa-si dea pantalonii jos asa cum vi i-ati dat voi in meciul cu astra

Vezi toate comentariile (13)
Comentează