FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Filip Jazvici îşi motivează alegerea după ce a semnat cu CSU: "Am ales istoria și suporterii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Filip Jazvici, ex-CFR Cluj și ex-ASA, face parte din lotul Științei pentru jocul de mâine, ar putea chiar debuta contra roș-albilor:

"Când managerul meu mi-a zis de ofertă, nu am ezitat. Știam că vin la un club cu tradiție, cu o istorie bogată și cu suporteri pătimași. Mă simt de parcă aș fi de mult timp la echipă. Nu pot să joc imediat 90 de minute".

Mulțescu a declarat: "Jazvici e puternic, cel mai bun post pentru el e vârf de bandă. Se aseamănă cu Ivan ca structură. Amândoi sunt atacanți de bandă, iar în sistemul 4-3-3 este mișcare browniană acolo în față, oricine poate ajunge în fața porții".

Nuno Rocha, bun la CSU II

Acka s-a despărțit de olteni, Madson și Kay nu sunt eligibili pentru formația secundă, dar Nuno Rocha a jucat ieri pentru CSU II Craiova în victoria cu 3-0 în dauna lui CS Mioveni II, în Liga a 3-a.

Atacantul a intrat în minutul 51, la scorul de 0-0, și a obținut un penalty, contribuind la victoria reușită cu golurile lui Robert Petre (2) și Ionuț Popescu. A fost determinat în joc, chiar peste ceea ce a arătat în acest sezon la prima echipă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
superdaniel72
superdaniel72  •  18 Martie 2017, 14:45
Postat de fancraiova pe 18 Martie 2017, 12:25

Bai gogutza astia nu au istorie nu au suporteri sunt infiintati in 2013 la ordinal psd-ului la snagov acolo au si domiciliul au fost mintit

ai dreptate... mergi si comenteaza despre ??? echipa brotarukui care nu mai exista... de ani... si da mai asteapta vreo 10... oamenii dintr un oras ca si craiova ... sa moara toti pt famiglia mititelu... DECI AI MARE DREPTATE... dute in alta parte...!

fancraiova
fancraiova  •  18 Martie 2017, 12:25

Bai gogutza astia nu au istorie nu au suporteri sunt infiintati in 2013 la ordinal psd-ului la snagov acolo au si domiciliul au fost mintit

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Martie 2017, 10:34

”dusmanii ei sa ne lase ...adica sa paraseasca asta lume ...” *** baiete...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează