FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filip s-a săturat de mediocritate: "Aici e Dinamo! Sper ca în noul sezon să reușim asta" + Promisiune pentru Daum

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 17:40

Steliano Filip, fundașul care a făcut cinci ani de când joacă la Dinamo, speră că echipa se va ridica la așteptările suporterilor în sezonul următor. 

"Aici e Dinamo! La fiecare început de campionat ai obiectiv câștigarea campionatului și a celorlalte cupe și sper ca în noul sezon să ne ridicăm la pretențiile suporterilor", a declarat Filip. 

1 trofeua cucerit Filip alături de Dinamo, Cupa Ligii, în sezonul 2016-2017

Filip a ratat ultimele acțiuni ale echipei naționale, dar speră că va reveni în scurt timp în circuitul echipei lui Christoph Daum. 

"Mi-a fost greu să văd naționala la TV, nu prea mi-a convenit. Eu am spus doar ce am gândit. Sper că nu am deranjat pe nimeni, am spus doar realitatea. Sper ca la următoarea acțiune să fiu acolo", a declarat Filip, conform TV Dolce Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
btolteanu
btolteanu  •  16 Iunie 2017, 20:22

Filip nu avea buletin la ultimul titlu.

sosetele_de_fier90
sosetele_de_fier90  •  16 Iunie 2017, 20:11

Corect, Filipt are dreptate, "aici e Dinamo", echipa care nu a mai luat un campionat de 10 ani si nu a mai jucat in cupele europene de vreo 5 ani. Mediocritatea la ea acasa si pana la urma asta e adevarul, dinamovistii pot sa se bata cu pumnul in piept pana isi fac gaura, Dinamo e o echipa mediocra.

10200950632205714
Camelia Ignat  •  16 Iunie 2017, 19:20

SEZONUL VIITOR VETI FI TOT PE 4-5. CA NU PUTETI MAI MULT. HAI STEAUA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează