FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Filipe Teixeira dă cărţile pe faţă! Mijlocaşul are o explicaţie pentru întîlnirea cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 16:25

Filipe Teixeira s-a întîlnit cu Gigi Becali într-un mall din Bucureşti, iar mijlocaşul Petrolului a povestit cum a decurs totul.

"Eu eram în mall şi m-am întîlnit întîmplător cu Gigi Becali. Mă plimbam şi l-am văzut că m-a salutat şi îmi facea semne să mă duc la el. Eu m-am dus, pentru că aşa sînt educat, nu era politicos să-l refuz.

Nu am făcut nimic rău. A fost o coincidenţă. Nu am nimic de ascuns. Am vorbit două minute cu Becali şi m-a întrebat care este situaţia mea la Petrolul.

M-a întrebat şi Mircea Rednic ce s-a întîmplat. A vrut să ştie cum de m-am întîlnit cu Becali. I-am explicat şi cred că a înţeles.

Nu ştiu ce se va întîmpla din vară. Încă nu mă gîndesc la ce va fi. Avem un meci important cu Steaua şi mă concentrez doar la partidă", a spus Teixeira la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  31 Martie 2015, 20:27
Postat de republicaploiesti pe 31 Martie 2015, 19:24

Esti cel putin naiv;normal ca daca voiau se intalneau pe ascuns,dar efectul se vede deja:fanii l-au luat la suturi,Rednic s-a suparat(normal),Teixeira e cu musca pe caciula si asta ii va afecta evolutia.O manevra infecta a machidonului,tipica pt. echipa fara nume.Sa nu uitam cat s-a scremut Texe sa ia "rosu" cu CFR si cum s-a "accidentat' marele caracter Geraldo tocmai acum!

Si sta si ceasul de la gara....si timpul e friguros...si terenul verde....da ma republicane...toate le-a facut Becali impotriva Pietrolului....

dincolodenori
dincolodenori  •  31 Martie 2015, 19:56

Texte ....se afla in ultimele 6 luni de contract ,se poate întîlni cu oricine întâmplator sau nu .Mintile BOLNAVE de scenarita cronica se excita exasperate ca iarasi face pușcăriașul echipa buna ,le tremura oasele de frica.

dincolodenori
dincolodenori  •  31 Martie 2015, 19:51
Postat de cocojambo1 pe 31 Martie 2015, 19:46

Stiu ca voi fi injurat la foc de mitraliera de armata de retarzi dar asta e riscul in Romania cand ai ceva de spus. Ca nu s au intalnit pe ascuns este ca sunt prea smecheri , daca erau prinsi dovezile erau clare asa au regizat o intamplare. Care erau sansele ca un detinut in permisie in loc sa stea cu familia cutreiera prin mall si se intalneste cu un jucator pe care l a dorit in echipa sa, pe care inca il doreste si care e cel mai in vana jucator la echipa cu care echipa detinutului are un meci de calificari in finala cupei ? Zero sanse. Au facut o pe fata ca sa arate ca n au nimic de ascuns. Asa au facut si cu Pandurii cand tot luau de la ei jucatori, etc. Reteta e veche si prosti multi

Ultimele doua cuvinte sunt MAGICE.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează