FOTBAL  »  Superliga  »  MĂRGĂRITESCU, REŢINUT PE OTOPENI

Filmul reţinerii lui Mărgăritescu » Ce a făcut jucătorul şi cum a reacţionat!

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis mandate de aducere pentru Cristi Munteanu si Andrei Margaritescu într-un dosar de furturi de autoturisme de lux  Foto: Mediafax
Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis mandate de aducere pentru Cristi Munteanu si Andrei Margaritescu într-un dosar de furturi de autoturisme de lux Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 05:09

Cum s-a ajuns la reţinerea lui Mărgăritescu? Cum şi-a petrecut el dimineaţa zilei?

Dinamoviştii au avut programat un antrenament la baza de la Săftica, Mărgăritescu s-a pregătit normal alături de colegii săi. "A fost liniştit, nimic nu anunţa ce urma să se întîmple", a povestit retroactiv unul din colegii săi, care a asistat şi la reţinerea de pe aeroport.

După antrenament, jucătorii au luat masa la baza de pregătire împreună cu stafful tehnic.

Andrei a mers în cameră pentru a se odihni înainte de plecarea la aeroport.

După amiază, toţi jucătorii au urcat în autocar pentru plecarea la aeroportul Otopeni, unde era programată decolarea spre Cluj, la ora 17:35.

La terminalul "Plecări interne", stînd la rînd pentru efectuarea formalităţilor de îmbarcare în aeronava ce urma să-l ducă în Ardeal, "China" ţine strîns în mînă biletul de avion şi dialoghează scurt, dar relaxat, cu Dănciulescu şi Cătălin Munteanu.

După cîteva minute, doi ofiţeri ai DIICOT, în civil, se apropie de jucătorul dinamovist, arătîndu-i mandatul şi spunîndu-i să-i însoţească, urmînd să fie audiat într-un dosar privind furturi de maşini de lux. "La început şi noi, şi el am crezut că e o glumă, dar ofiţerii erau foarte serioşi şi atunci ne-am dat seama că nu e de rîs", a povestit un coleg de-al lui Andrei.

Mărgăritescu părăseşte aeroportul flancat de cei doi ofiţeri, afişînd un zîmbet mirat, cu haina şi biletul de avion în mînă, este urcat în maşina Poliţiei şi dus la sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală pentru audieri. "Nu am nici o legătură cu acest caz", a spus Andrei la sosirea la audieri.

"Doamne fereşte, nu mi-a zis nimic Mărgăritescu! A făcut antrenament cu noi. E liniştit şi la locul lui şi nu cred că poate fi implicat în aşa ceva, nu şi-ar complica viaţa aiurea", a fost prima reacţie a lui Ioan Andone, pe aeroport, cînd a aflat de reţinerea elevului său.

Jucătorul a primit doar un mandat de aducere, urmînd a compărea în faţa instanţei, unde judecătorii vor hotărî dacă va fi arestat preventiv sau nu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kenzo_k2001
kenzo_k2001  •  19 Aprilie 2011, 21:41

nu e bine sa razi de necazul altuia ,poate chiar e nevinovat

redraptor77
redraptor77  •  19 Aprilie 2011, 20:22

in sfarsit scapam de el. totusi nu ma gandeam ca in felul asta ...

orlando.casian
orlando.casian  •  19 Aprilie 2011, 20:02

Nu-mi vine să cred, c-ar putea să fie adevărat.... Sunt sigur, că se va rezolva şi Mărgăritescu, va fi gata de joc, la meciul cu Steaua.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează