FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Filozofia lui Dică: "Sunt de acord ca patronul să aducă și fotbaliștii pe care-i propune el" » Cum va arăta echipa: "Alibec și Gnohere titulari"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 21:49

Nicolae Dică a oferit detalii despre campania de achiziții, dar și despre sistemul de joc pe care vrea să-l folosească la FCSB, formație cu care s-a înțeles pentru a o prelua din vară. 

"Când am fost la Gigi Becali am vorbit despre anumiți jucători. Pe unii îi voia și dânsul. Dacă domnul Becali va mai dori unii jucători despre care nu zic eu, foarte bine, să-i aducă!

El oricum aduce doar ce e mai bun în Liga 1. Mai sunt niște jucători pe care eu i-am propus, sper să putem să-i aducem.

Achim e un jucător bun pentru Liga 1. Eu l-am urmărit mult timp. Vreau să-l văd în cantonament și să luăm apoi o decizie", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

...despre sistemul de joc ales: "Alibec și Gnohere sunt doi atacanți foarte buni. Eu mă gândesc să-i fac pe amândoi să joace în același timp. 3-4-1-2 sau alte sisteme, depinde. Voi vedea dacă vor putea să facă asta. Vreau o echipă ofensivă, cu o posesie bună și care să facă pressing mare". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Mai 2017, 11:52

Dica a luat deja "pozitia maxi-taxi" dupa cum spunea celebrul antrenor Tilica.

104772133226352
Petre Radulescu  •  17 Mai 2017, 09:38

Dica, o solutie f. buna pt. Steaua. Un jucator inteligent cum a fost Dica n-are cum sa nu fie si un antrenor de valoare. Succes Dicane!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Mai 2017, 09:18

Sa-i trimiti si-un pian, sa arate si el ca marii patroni...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează