FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - RAPID 1-1

Final de cariera?

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2007 00:00

Ganea l-a atacat violent pe tusierul Dorin Mudura, stringindu-l de git si lovindu-l cu pumnul. In minutul 69 al partidei, s-a petrecut un moment unic in fotbalul romanesc. Extrem de nervos pe toata durata partidei, Ionel Ganea a explodat la eliminarea sa, dictata dupa o semnalizare a tusierului Dorin Mudura din Oradea. Asistentul i-a indicat "centralului" stefan Erdei o infractiune comisa de capitanul timisorenilor asupra lui Sapunaru, iar acesta i-a acordat al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu. "Ganezul" a mers in directia lui Mudura, pe care l-a agresat extrem de violent. Fostul international l-a luat de git pe tusier, incercind sa-l arunce peste pancartele publicitare! Ganea a tras cu brutalitate de Mudura, acesta scapind cu greu din strinsura atacantului. Mai mult, "Ganezul" l-a lovit cu pumnul in stomac pe tusierul din Oradea, fiind cu greu stapinit de patru coechipieri! Desi s-a apropiat de fotbalistul timisorean, "centralul" s-a ferit sa intervina in apararea colegului de brigada.

Show-ul a continuat si dupa ce Ganea a fost trimis la cabine. El a revenit la fel de nervos de la vestiare, imbracat in bermude si maiou, si a incercat sa-i aplice o noua corectie lui Mudura, fiind cu greu oprit de Omoduemuke si de mai multi jandarmi.

Zotta: "Jocul trebuia oprit"
Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a spus ca imediat dupa incidentul dintre Ganea si tusierul Mudura, jocul trebuia oprit. "Asistentul a primit mai multi pumni in stomac si trebuia oprit meciul, iar Rapidul sa cistige cu 3-0", a declarat Zotta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează