FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Final de sezon pe muchie de cuțit » Antrenorul unei candidate la play-off se teme de ce e mai rău: "Suntem cu sabia deasupra capului"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 10:39

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre lupta pentru play-off, în care echipa sa e implicată în luptă directă cu Dinamo, FC Botoșani, Viitorul și Poli Iași. 

"Noi, împreună cu Dinamo, avem cel mai dificil program, mai ales că ne vom și întâlni în ultima etapă. Noi avem avantajul unor puncte în plus, dar vom vedea ce va fi.

Câteva echipe au mișcat interesant pe piața transferurilor în această iarnă. Îmi place ce văd la Mediaș, la Iași, echipe care vor pune probleme în următoarele etape. Noi nu vom avea un meci ușor cu Gaz Metan, FCSB a câștigat cu emoții acolo.

Practic, noi suntem cu sabia deasupra capului! Mă bucur că am ajuns să trăim aceste emoții pozitive. Sper să nu facem vreo surpriză acasă cu Gaz Metan, că apoi mergem la CFR, apoi vine Dinamo. Deci, victoria cu Mediaș e extrem de importantă", a declarat Edward Iordănescu, la Radio Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Februarie 2018, 11:30

sepsi în b

306640699727631
Nae Ionescu  •  07 Februarie 2018, 11:25

sa nu mai poata face tatuca iordanescu nimic? psd-ist om cu ... mari dar nu cu stiinta de carte pentruca palaria a fost prea mare dar usor de dus intr-un partid cu mari probleme de etica de moralitate. vom vedea. oricum sincer ai mai multe sanse ca viitorul care nu cred ca va prinde nimic. si ar marita o lectie omul care se mira inca de paralelismul sinelor de tramvai.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează