FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC BOTOȘANI 3-0

Finanțatorul vrea să îl dea afară pentru că nu cîștigă meciuri. Dar ar trebui să plece Leo Grozavu pentru limbajul suburban pe care îl folosește?

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 11:45

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a anunțat că antrenorul Leo Grozavu va fi demis, dacă nu va reuși să cîștige următorul meci.

"Dacă nu batem la Chiajna, ne despărțim de Leo. Cred că am avut destulă răbdare cu el. Leo a spus după meciul de Cupa Ligii că nu şefii îl ţin pe bancă ci rezultatele, iar rezultatele le ştie toată lumea. Mi-am pus toţi suporterii în cap ţinîndu-l în continuare. Am ajuns să mă înjure peste tot pe mine oamenii pentru că nu schimb antrenorul. Eu am crezut în proiectul lui Leo, dar aşa nu se mai poate", a spus Valeriu Iftime, conform Mediafax.

Patronul grupării botoşănene a precizat că Leo Grozavu greşeşte dacă îi înjură jucătorii: "Am auzit şi eu că şi-ar înjura jucătorii. Dacă e aşa, e foarte grav. Eu i-am spus de mai multe ori să-i încurajeze continuu pe jucători şi să fie lîngă ei. Cînd înjuri un om matur de mamă e ca şi cum l-ai împuşca! Reacţia inversă e clară şi se vede pe teren. Dacă nu se schimbă, poate fi final de carieră, nu de mandat pentru Leo".

Ce s-a întîmplat în Cupa Ligii:

Cîteva dinspre expresiile folosite de Grozavu: "Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului!". "Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti". "Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotu' unde nu trebuie.

Fundaşul central trebuie să sară, bă boule". "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!". "Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!".

Meciul decisiv pentru Grozavu, cu Chiajna, va avea loc sîmbătă, de la ora 16:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
amicu
amicu  •  11 Septembrie 2015, 23:31

Mai lasati-o moarta cu Europa. A profitat de o conjunctura.

ingineru07
ingineru07  •  11 Septembrie 2015, 17:56
Postat de ortega pe 11 Septembrie 2015, 12:49

Băi Iftimie , nu era același Grozavu care v-a dus în Europa ? Ești pe calapodul tuturor șefilor din Liga 1 ... un gunoi ... Man U a avut răbdare vreo 4-5 ani cu Ferguson până să aibă rezultate ...Acum e Sir ... La voi , după 4-5 luni , nu se mai poate așa ... De-aia în România nu poate fi vorba de Sir , ci de Zbir ...

de cand sunteti in liga 1 si nu prea dati atentie acestei competitii nu mai aveti simtul realitatii..grozavu e la fc botosani de peste 1 an de zile si e cel mai vechi antrenor in functie din liga 1

76dani
76dani  •  11 Septembrie 2015, 17:36

Cum sa-l dea afara pentru limbaj? Cred ca tot asa i-a calificat in Europa. Nu ar avea noima. Dar, sunt sigur, Iftimie va gasi o solutie originala, este cel mai talentat patron, nu ma puteti contrazice :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează