FOTBAL  »  Superliga  »  FIORENTINA

Fiorentina îl pune la punct pe Hagi: "Ianis nu era funcțional pentru echipa noastră"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 15:29

Oficialii Fiorentinei au reacționat după ce Gică Hagi s-a arătat deranjat de felul în care a fost tratat fiul său Ianis la formația toscană.

Pantaleo Corvino, directorul general al Fiorentinei, a explicat de ce a renunțat echipa italiană atât de ușor la serviciile mijlocașului de 19 ani.

"Pe Ianis Hagi l-am vândut pentru că era un jucător care nu era funcțional pentru Fiorentina. El s-a grăbit pur și simplu și nu a fost luat niciodată în calcul de antrenorii pe care i-am avut", a spus Corvino într-o conferință de presă.

Ianis Hagi a jucat doar în două meciuri pentru prima echipă a Fiorentinei. Acesta s-a întors la Viitorul în schimbul a două milioane de euro și un procent între 20 și 30% dintr-un eventual transfer al jucătorului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
mosvasile
mosvasile  •  06 Februarie 2018, 08:59

Da cine o fi "functional" la Fiorentina,de a ajuns ciuca batailor in Lega Calcio?!

sakamoto
sakamoto  •  05 Februarie 2018, 20:50

Hagi-Junior trebuie sa munceasca mult in sala de fortza, daca vrea sa conteze in fotbal. Momentan valoarea lui Junior, este cam aproape de O BARAT! Daca nu va munci peste masura de mult Juniorul, va ramine pt intotdeauna baiatul lui tata! Munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni!

1909855332662647
Vanzari Selirom  •  05 Februarie 2018, 20:25

Ce știa Hagi sa facă cu mingea la vârstă lui Ianis ...era bijuterii însă ala mic mai are mult ,mult de mâncat nu e de el fotbalul sa il ridici in slavi , sa se apuce de tenis de camp ca e mai bun acolo....poate

Vezi toate comentariile (26)
Comentează