FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a lămurit problema accidentaților din lotul lui Dinamo » Cosmin Matei, marea problemă

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 12:57

Flavius Stoican a susținut astăzi o conferință de presă în care a prefațat meciul de duminică împotriva celor de la CS "U" Craiova și a vorbit despre accidentații pe care-i are Dinamo în acest moment.

" Cosmin Matei e pe mîna doctorului. Cred că în două săptămîni va face antrenament cu grupul. Mai e și Machado accidentat.

Întîlnim o echipă bună cu doi antrenori care nu au nevoie de nici o prezentare și au reușit să revină cu o echipă care nu era într-o poziție bună. Au în componență jucători care pot face diferența.

Sorin Cârțu m-a debutat pe mine la o vârstă destul de fragedă în Liga I. O să-l respect toată viața pentru asta. Este și un om de caracter. Jos pălăria pentru domnul Sorin Cârțu", a spus Flavius Stoican.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
redbuldog
redbuldog  •  18 Aprilie 2015, 22:37
Postat de valahdinamovist pe 18 Aprilie 2015, 22:02

strungar?:)))

E o profesie mult prea ,,tehnica''pentru el...cred ca mai degraba i s-ar potrivi, frizer sau ospatar!

valahdinamovist
valahdinamovist  •  18 Aprilie 2015, 22:02
Postat de unico_biancorossi pe 17 Aprilie 2015, 14:11

matei cosmin s-a accidentat ? omeneste, ii doresc multa sanatate. pe plan sportiv, ii doresc sa accepte necesitatea schimbarii orizonturilor profesionale, a optiunilor privind profesia... cu siguranta ar face fata in alte meserii.

strungar?:)))

valahdinamovist
valahdinamovist  •  18 Aprilie 2015, 22:01

si a venit ciocan si *** inapoi si am ajuns din nou pe 8 ..............realizezi *** prostia facuta ..adul pe teja inapoi si lasa sfaturile unchiului ca e depasit daca vrei bani..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close