FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 0-0

Flavius Stoican a recunoscut că eliminarea lui Steliano Filip i-a stricat planurile

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 19:42

Dinamo n-a putut să învingă în deplasarea de la Craiova pe CS U şi a reuşit doar un rezultat de egalitate, 0-0. Flavius Stoican, tehnicianul "cîinilor", a recunoscut că eliminarea lui Steliano Filip din repriza secundă i-a stricat planurile.

"Important e să ne refacem acum pentru că urmează trei partide foarte importante, începînd cu prima, contra lui CFR Cluj, de unde sper să obţinem maximum. Puteam cîştiga şi noi, puteau cîştiga şi ei, a fost un meci spectaculos azi.

Craiovenii au avut o ambiţie deosebită, însă nici noi nu am lăsat-o mai moale. Păcat că a venit acea eliminare, pentru că aveam jucători de atac pe care voiam să-i introduc. Eu consider că această echipă, atîta timp cît e a oraşului Craiova, trebuie susţinută", a spus Stoican la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
loritzu
loritzu  •  20 Aprilie 2015, 09:18
Postat de zecs93 pe 19 Aprilie 2015, 23:36

tu stoicane mai bine i-ai invata pe baietii aia la antrenamente niste fotbal ca azi iar au fost lesinati !!!

Cum sa-i invete ? Ar trebui sa stie el mai intai !

vasy86le
vasy86le  •  20 Aprilie 2015, 08:43

Stoican trebuia sa-l schimbe de mult pe filip, dar ce sa-i ceri unu "destept" ca el? lu asta ii poti cere doar demisia, pacat ca nu are bun simt si nu isi da demisia.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Aprilie 2015, 01:25
Postat de nicolas.p pe 20 Aprilie 2015, 00:48

Nici nu mai stii cum sa-l caracterizezi pe acest stoican(cu litera mica...poate nici atat,cred ca trebuiau niste litere minuscule pt un asemenea personaj)...omul asta ori este orb ,ori la fiecare declaratie a lui nu face decat sa ne jigneasca pe toti.Echipa asta nu joaca absolut nimic,toate baloanele sunt aruncate la intamplare poate ajung la un coechipier,la mijloc nu se construieste nimic...se pierde mingea dupa 3-4 pase chinuite,aproape niciun jucator nu poate face 1-2 driblinguri prin care sa scoata adversari din loc,nu avem agresivitate pozitva...totul nu este decat un joc al intamplarii.Anticipez o declaratie a asazisului nostru antrenor dupa meciul cu CFR (in care prevad un nou meci mediocru si un rezultat pe masura): -Am avut un adversar f puternic,baietii s-au straduit, dar au fost foarte obositi dupa meciul de la Craiova plus ca ne-au lipsit Filip si Matei,doi oameni de baza in echipa...PLEACA ,LASA-NE...antrenorule...promitem sa facem o cheta pt benzina care te va duce in Mehedintiul natal...

agree all.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează