FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Flavius Stoican avea meciul pregătit pentru repriza a doua: "Am luat goluri stupide" » Ce spune de relația cu fanii

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 23:47

Dinamo a pierdut pe propriul teren în fața Stelei, scor 1-3, însă Flavius Stoican consideră că jocul s-a rupt după primirea foarte repede a primelor două goluri.

"Păcat că am luat acele goluri stupide în două minute. Am încercat să revenim, dar n-am reușit. Clar nu sîntem fericiți. Asta e, mergem mai departe. După o primă repriză aproape perfectă urma ca cei de pe bancă să aducă un plus. Dar au urmat acele momente care ne-au pus plumb în ghete.

Steaua e o echipă bună, o echipă care speculează momentele mai puțin bune ale adversarului. Nu m-am gîndit că am putea pierde meciul la masa verde. A fost un spectacol frumos în tribune. Păcat că n-am reușit să le facem o bucurie fanilor. Nu știu cînd se va realiza o împăcare între mine și suporteri, dar noi trebuie să ne revenim și să cîștigăm puncte. Fiecare cred că a dat totul pe teren. Important acum e să cîștigăm următorul meci", a spus Stoican la Dolcesport.

Citește și: Chipciu îi ironizează pe dinamoviști și vorbește despre Gigi Becali

Citește și: Argăseală dezvăluie ce i-a promis Nicuşor Stanciu înainte de derby » Ce spune preşedintele Stelei despre Arlauskis

Citește și: Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Citește și: Gâlcă așteaptă pasul greșit al lui ASA: "Sperăm la titlu. Arlauskis era amețit" » Ce spune despre Gigi Becali

Citește și: Alimentați de "ura" cîinilor » Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu mi se pare normal ce au făcut ultrașii lor"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  04 Mai 2015, 16:57
Postat de agentul0007 pe 04 Mai 2015, 01:29

oare stanciu sa fi plecat ca nu vroia sa ajute steaua si ar fi vrut sa ajute ASA?oare sa fie ceva necurat la mijloc ?cu toate ca dupa cum au decurs cele 60 ,65 min pana la 11 dinamo nu ii dadea sanse de gol lui steaua dar cine stie ce sa intamplat la pauza

stanciu a plecat pentru ca stia ca se discuta cu dinu gheorghe si chiar il sunase pe stanciu si il intrebase ce birou are, ce masina are, etc ( dastea ca sa stie omu la ce se asteapta), in plus, eu mai cred ca stanciu a simtit ca echipa nu iese din insolventa altfel ca promisiunile lui ca DINAMO s-ar fi batut la campionat de la anu, erau doar vorbe in vant !!! Deci sar putea sa nu iesim di insolventa pe 27 mai altfel ca vom mai sta inca 2 ani pe tusa !!!

vasy86le
vasy86le  •  04 Mai 2015, 09:16

Demisia ***, ai un pic de bun simt macar pt o singura data in viata ta, si da-ti demisia, duci Dinamo la retrogradare ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  04 Mai 2015, 08:19

Dinamo cred ca a pregatit meciul pentru intrarea in prelungiri si executarea de lovituri de departajare.. ca pentru 90 de minute sigur nu l-au pregatit.. :))))) Dinamo spunea inainte de meci ca isi vor salva sezonul daca vor bate pe Steaua.. :))))) Dar urmeaza derby-ul salvararii de la retrogradare cu Viitorul Constanta.. Poate o victorie cu Viitorul va salva sezonul dinamovistilor... :)))))) Cat de rusinos e sa fii suporterul acelor purtatori de echipament alb-rosu din teren... STEAUA e STEAUA.. Voi pe 8, noi mereu in lupta pentru titlu! :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează