FOTBAL  »  Superliga  »  PARIU

Pariul lui Flavius Stoican pentru derby-ul Rapid - Steaua » Ce rezultat va fi diseara

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 21:19

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, crede că principala favorită la titlu în acest sezon este Petrolul, însă e convins că Steaua nu va slăbi, deşi Laurenţiu Reghecampf a plecat. 

"Plecarea lui Reghecampf este o pierdere pentru Steaua, dar nu cred că acum este mai slabă ca anul trecut. Îi urez baftă lui Ionel Ganea, sper să facă lucruri frumoase, chiar dacă va fi greu.

Mi-aş dori un egal diseară, să nu se supere nimeni. Să nu uităm că Rapid a bătut Craiova, chiar dacă nu le dădea nimeni nici o şansă", a spus Stoican la conferinţa de presă.

Rapid o întîlneşte pe Steaua în această seară, de la ora 21:00, în direct la Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
englezu
englezu  •  27 Iulie 2014, 06:49

"Daca tacea, filozof ramanea" ! "Prostovanul" nu intelege nimic din ce se intampla in fotbal. Cum sa spere la un egal in meciul Rapid - Steaua, cand diferenta de valoare este uriasa in favoarea stelistilor ! Rapidul in prezent arata ca Romania in Europa !!! Stoicane, ia-l pe "Gogomanul" de mana si mergeti "unde veti vedea cu ochii." Doamne, pe ce maini a ajuns Dinamo ?! Vom trai, probabil, momente si mai grele, atat in fotbal, dar mai ales in viata, in aceasta societate de mizerie care s-a instalat dupa dec. 89.

aeternus
aeternus  •  26 Iulie 2014, 23:19
Postat de bvd_magheru pe 26 Iulie 2014, 21:00

Foarte multi jucatpori dinamovisti sau inscris la masa credala sa isi recupereze datorii din salarii de 2,3 mii de dolari si t//ampitului asta ii arde de transferuri ?

analfabet

looser72
looser72  •  26 Iulie 2014, 22:05
Postat de rossone.ro pe 26 Iulie 2014, 19:58

Deci a fost Dinamo, nu e vreun nume de oras sa fie unicat, parerea mea este ca un nou club ROSSONERO BUCURESTI ar fi cel mai indicat (de la Dinamo s-ar lua ultima litere O care tot la sfarsit va fi :)) De la Sportul Studentesc initialele S.S. RO- inseamna Romania ONE- inseamna 1 capitala R-de la Romanian (nu de la Rapid) O-cum spuneam ultima litere de la Dinamo

p'asta nu-l leaga nimeni ?:-)) umbla liber prin oras ??? :-)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează