FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Flavius Stoican radiografiază situația de la Pandurii: "Ar fi o minune"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 09:51

Noul antrenor al formației gorjene a declarat că salvarea de la retrogradare a echipei sale ar fi echivalentă cu o adevărată minune.

"Cu siguranţă pot apărea noutăţi, dar noi suntem atenţi mai ales la jucătorii pe care i-am deplasat în Antalya, plecând cu toţii de la Târgu Jiu. La fel de adevărat este că suntem atenţi să dublăm posturile şi să aducem jucători care ne pot ajuta.

Nu facem transferuri sau nu aducem jucători doar de dragul de a fi la număr ci doar pentru a pune umărul cu toţii şi pentru a realiza minunea. Pentru că noi, dacă o să reuşim, o să facem cred eu o minune, asta şi pentru că marea majoritate a oamenilor din fotbal, şi nu numai, văd această echipă ca principala retrogradată", a spus Flavius Stoican, la TV Dolce Sport pentru site-ul oficial al clubului gorjean. 

  • După 21 etape, Pandurii se află pe locul 11 în Liga 1, cu 18 puncte. În plus, și-a pierdut toți titularii, care au refuzat planfonul salarial impus de club. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Ianuarie 2017, 10:09

O tactica isteata. Ca sa nu intre DNA-ul in afacerea 'lignitul' si finantarea echipei, a trecut la carma nea 'omul'. Cu cativa gologani drept contracte, cu mina plangacioasa ***, cu aducerea unui antrenor 'speriat' de moldoveni, spera sa scape de urmaritori. Hai sa vedem!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close