FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 3-1

Flavius Stoican se ia de suporterii dinamovişti: "Nu e normal să faci aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:39

Flavius Stoican a avut o dispută verbală cu cîţiva fani dinamovişti la pauza meciului cu Oţelul, scor 3-1 şi are ceva să le reproşeze fanilor:

"I-am ascultat pe suporteri, dar eu vreau ca ei să îi susţină tot timpul pe jucători, nu să critice şi cînd Dinamo dă gol, să aplaude.

Problema este că prea mult se fac reproşuri unor jucători, care pînă în acel moment nu dăduseră un randament foarte bun, iar apoi, cînd au reuşit să întoarcă rezultatul, au fost aplaudaţi. Nu e normal. Una e să ai o opinie, alta e să jigneşti tot timpul”.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Aprilie 2014, 11:17

Stoican se micsoreaza in ochii mei cu fiecare zi ce trece. Suporterii sunt mult peste ceea ce arata el si echipa lui de impiedicati. Rezultatele bune pe care le are sunt intamplatoare, rodul unor sclipiri de moment. Nu jucam nimic, practicam un fotbal bazat pe determinare, nu pe creier. Zeul fotbalului e bascalios din cale afara, daca a facut ca aseara sa marcheze Rotariu si Matei, jucatori aflati departe de asteptari. Si de laudele unor indivizi, ori interesati, ori nepriceputeni!

reddog
reddog  •  08 Aprilie 2014, 09:33
Postat de tbone pe 08 Aprilie 2014, 07:46

pai daca sunt maimute mai stoichinta, la fel ca tine de altfel

Tu ar trebui sa treci inapoi in tarc ca vine MM-ul si-ti fu.t.te un pumn in figura de nu te vezi TOANTA dreaq

bamse1901
bamse1901  •  08 Aprilie 2014, 08:47

flavius au jucat aiurea prima repriza si daca nu facea hent Astafei nu stiu ce sa intampla

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close