FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO 1-1

Flavius Stoican şi Florin Marin au analizat partida dintre Ceahlăul şi Dinamo » Tehnicianul roş-albilor a făcut un anunţ important!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 23:39

Ceahlăul şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1, iar la sfîrşitul partidei, antrenorii celor două formaţii au analizat meciul.

Flavius Stoican şi Florin Marin au vorbit despre partida încheiată la egalitate, 1-1, primul fiind nemulţumit de rezultat, în timp ce antrenorul moldovenilor a fost încîntat de punctul obţinut.

"Sînt dezamăgit după acest rezultat, pentru că am dominat această partidă, însă ne-a lipsit luciditatea din faţa porţii. Important este că echipa mea joacă fotbal, pasează. Marc a avut o evoluţie bună în meciul de astăzi.

Rotariu este un jucător care şi-a făcut pe deplin simţită prezenţa pe teren, fiind şi cel care a creat golul lui Matei. Sînt mulţumit şi de Miranda pentru că a avut determinare, a alergat, nu a greşit mingi.

Patrick Petre a fost cu noi în această deplasare, e normal să-l iau cu noi. Trebuie să prindă încredere, să nu mai fie emotiv. De la Dinamo nu va mai pleca nici un jucător. Legat de Pulhac, niciodată să nu spui niciodată, vom vedea ce va fi", a spus Flavius Stoican la Look tv.

"Este un punct cîştigat, dar n-am reuşit să conservăm avantajul pe care l-am avut. Ne-au surprins pe acel contraatac cu o execuţie senzaţională a lui Matei. Sînt mulţumit de jocul echipei. Am pregătit jocul pentru a cîştiga, dar aşa a fost să se întîmple. Am avut jucători tineri, care n-au ştiut să ţină de rezultat", a spus şi Florin Marin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:23
Postat de vasy86le pe 18 August 2014, 08:43

Sezonul asta o sa terminam mai prost ca sezonul trecut, echipa chiar daca are niste momente in care joaca bine, e o echipa fara valoare, daca nu esti in stare sa faci maximul de puncte cu adversari precum cei care i-am avut pana acum, nu poti avea pretentia sa castigi campionatul, avem meciuri cu astra,steaua,petrolul,rapid,cfr cluj, din aceste meciuri daca scoatem 3-4 puncte, putem spune ca e o minune, eu unul m-am saturat de ce se intampla la Dinamo.

eu iti spun ca este posibil ca dinamo sa faca mai multe puncte decat in ultimii 5 ani. deocamdata avem 12 dupa 6 etape, si puteau fi lejer vreo 16. ce vrei mai mult ? stii ca in ultimii 1ni, dinamo a terminat turul cu mai putin de 30 de p ? pai acum are deja 12, dupa 1/3 de tur ! in ritmul asta ar trebui sa aiba vreo 35 la sf turului ! tu gandesti cand scrii ? e valabil si pentru alti useri. voi cunoasteti ce s-a intamplat in fotbalul romanesc inainte de aceasta editie ? va ganditi la analize si statistici ? faceti comparatii pe cifre ? pai daca nu aveti habar, lasati-o mai moale, domnilor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:19
Postat de mihai231 pe 18 August 2014, 09:56

de nervi am baut aseara 7 berii, si io m.am saturat...degeaba faci 2 meciuri bune si trei proaste

calm, vorba lui nea tomitza caragiu. caaaaalllmmmm... are balta peste (tot o replica vestita a lui toma caragiu).

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:18
Postat de zidane92 pe 18 August 2014, 10:16

Daca clubul va fi scos din insolventa intr-un an de zile,atunci putem spune ca un sezon sacrificat cu lotul asta mediocru pe un loc 9-10 a meritat,dar daca continuam in mediocritate si conducerea nu indeplineste nici obiectivul pe care l-au tot pronuntat si scos in fata sa scuze lipsa de performanta:iesirea din insolventa intr-un an e grav,oricum increderea mea in conducere e mai mica decat zero,apropo marele negoita unde e,ca nu a mai aparut de 2 luni nicaieri la tv,cine isi asuma raspunderea pentru ce se intampla la echipa?

o echipa aflata pe locul 4, la doar 3 p de locul 1, desi se sustine ca nu are un lot la fel de competitiv, este orice, dar nu o echipa mediocra. sa fim mai realisti, mai obiectivi, sa gandim mai mult, sa fim mai rationali... cu siguranta vom avea comentarii mai interesante. sa blamam anapoda, fara argumente suficiente, fara idei si logica, e simplu.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează