FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

Flavius Stoican, spumos după FCSB - Poli Iași, 1-0: "Sunt storși ca o lămâie. Nu mă opresc aici!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:32

Flavius Stoican este mulțumit de prestația elevilor săi din înfrângerea cu FCSB, scor 0-1.

"Nu suntem cu nimic mai prejos decât adversarele din play-off. I-am dominat în anumite momente. Am avut ocazii clare. Chiar și când am rămas în 10, am avut șanse importante.

Așa a văzut arbitrul, a acordat fault la acțiunea de la gol. Nu mai comentez. Vreau doar să vorbesc despre jucătorii mei. Au ajuns la un nivel foarte ridicat. Jos pălăria în fața lor.

Eliminarea lui Cioinac ne-a costat. Sigur, era tensiunea mare, dar nu avea rost să facă ce a făcut. A greșit probabil. Nici nu știu ce a făcut pentru a lua al doilea cartonaș. Chiar nu îmi găsesc cuvintele.

Suntem o echipă mai mică decat FCSB, dar la fotbal jucăm de la egal la egal. Nu am vrut să scot echipa de pe teren. Am vrut doar să îi motivez, să îi încurajez. Erau căzuți din punct de vedere fizic. Domnul arbitru m-a avertizat atunci că mă trimite în tribună.

FCSB și CFR sunt două echipe foarte bune, cu doi antrenori excelenți. Pe mine mă bucură că jucăm de la egal la egal cu ele. Am muncit mult să ajungem aici. Jucătorii sunt storși ca o lămâie din punct de vedere psihic. Dar nu mă opresc aici! Trebuie să demonstrăm în continuare ce putem", a declarat Flavius Stoican la TV Digi Sport. 

 clasament play-off

fcsb

 ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul 0-2
Duminică, FCSB - Poli Iași 1-0

 ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2018, 14:27
Postat de mixmax pe 02 Aprilie 2018, 10:59

Mincinosule...bosoi il trage de mana pe tanase cu mult inainte sa ajunga mingea la porter. Faultul este evident si galbenul mai mult decat corect. Jo este iertat de al doilea galben de cateva ori asa ca lasa gargara ieftina.

Las-o balta ca e faza clara ca lumina zilei...Tanase a simulat ca de obicei...de-a dreptul penibil arbitrajul...

magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2018, 14:23

Daca Stoican nu ar mai insista cu limitatul de Cioinac echipa ar avea de castigat...foarte curios cum cel mai bun om al Iasi-ului Qaka a fost doar rezerva...

mixmax
mixmax  •  02 Aprilie 2018, 10:59
Postat de mircea_cjn pe 02 Aprilie 2018, 00:32

Nu-i de loc asa Arbitrul a avantajat nepermis Steaua. Texeira , la cate fauturi a facut dupa galben, de ce nu a fost eliminat? Il elimini pe Cionac pentru aplauze, dar Texeira faulteaza grosolan dupa galben si nu vezi ! Apoi lovitura aia indirecta din careu, total aiurea ! Lovitura libera (din cara e dat Budescu gol) la o faza cand simulatorul de serviciu Tanase pica iar mingea era deja in bratele ieseanului. Impresia lăsată de acest Comanescu spre final a fost ca ar fi fost să o bage el in poarta numai să câstige Steaua ! Jocul slab, haotic al Stelei l-a scandalizat pana si pe Gigi Becali. Fara ajutorul arbitrului nu castiga Steaua.

Mincinosule...bosoi il trage de mana pe tanase cu mult inainte sa ajunga mingea la porter. Faultul este evident si galbenul mai mult decat corect. Jo este iertat de al doilea galben de cateva ori asa ca lasa gargara ieftina.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează