FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 0-2

Florentin Matei, acuze grave după Astra - Viitorul: "Mi-a zis «Îți arăt eu cine sunt!» și m-a înjurat! Nu am pomenit așa ceva"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 20:01

Florentin Matei (24 de ani) îl acuză pe Marcel Bârsan, arbitrul întâlnirii Astra - Viitorul, scor 0-2, că l-a înjurat înainte să îl elimine. 

"Încerc să îmi dau seama de ce am luat roșu. Am cerut să îmi dea fault. Replica lui Bîrsan a fost că « Îți arăt eu cine sunt!» și m-a înjurat. Nu am întâlnit în viața mea așa ceva. Dacă îl înjuram, trebuia să iau roșu direct.

Eu i-am zis doar să îmi acorde un fault. Au trecut două minute, apoi mi-a arătat galben. Nu pot explica. N-am pomenit așa ceva. Al doilea galben l-am primit pentru că l-am întrebat de ce mi l-a acordat pe primul. Nu sunt genul care să intru în astfel de polemici. E prima dată când mă arbitrează domnul Bârsan", a declarat Matei la TV Digi Sport. 

Vezi cele mai importante faze din Astra - Viitorul, 0-2!

Centralul Bârsan i-a acordat două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde lui Florentin Matei, în minutul 41, ambele pentru proteste. Oamenii de pe băncile de rezerve au reacționat dur, fiind aproape de o încăierare.

LASAMENT PLAY-OFF

clasament2

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
103218647204174
Robokup Doru  •  30 Aprilie 2018, 10:03

Florentin Matei ar fi fost o problema pentru Viitorul asta este adevărul . Ca a fost faultat și apoi primește cartonaș galben apoi rosu , ca a reacționat cum a reacționat !!?? sunt tensiuni care apar la un meci de fotbal Matei nu este un om agresiv . Detensionarea se face de către arbitru în cazul de fata el a provocat tensiuni acordând fault echipei adverse jucătorului faultat

caminero
caminero  •  02 Aprilie 2018, 10:10
Postat de mario_rdfe pe 01 Aprilie 2018, 20:36

Astra si iasi bagate la comanda in play off ca sa stea drepti. Cu Dinamo..edi si ai lui jucau de parca le murrea familia daca nu castigau...in seara asta urmeaza alt meci "pe viata si pe moarte "...play off ul asta este deja un circ...sunt doua neutre..si 4 prietene...o rusine ! Bineinteles ca cineva imi va raspunde acum la comentariu...ma va injura sau imi va aminti cat de praf este Dinamo..ei atat stiu..sa injure...dar mi am asumat..am vrut sa imi spun parerea...

De unde ai scos-o p-asta cu "doua neutre..si 4 prietene" ? Există doar CFR Cluj pe de o parte, și FC FCSB cu cei patru sateliți de partea ailaltă. Total: 24 de puncte asigurate pentru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Aprilie 2018, 06:18

am mai intalnit pseudo-jucatori din astia care nu doar ca ii injura arbitrul fara motiv , dar ii si scuipa! hai ma, ca esti penibil! astra a pierdut pentru ca ati tras de 3 ori la poarta tot meciul, prima data in minutul 33!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează