FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florentin Petre îi ia apărarea lui Marica: "Sînt mîndru de el, ca fost fotbalist! Nu conteaza echipa, ci felul cum a fost abordat, respectat și dorit"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 01:57

Fost căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre a rememorat prima întîlnire la prima echipă a "cîinilor" cu atacantul Stelei, Ciprian Marica, acum mai mult de 12 ani.

Petre nu crede că atacantul ar trebui învinuit pentru că a ales rivala roș-albilor, pentru că de cîștigat are naționala României, care se va putea baza pe el la EURO 2016.

"Buna ziua, sunt Ciprian Marica si am 18 ani, unde pot sta si eu in vestiar? Asa am fost abordat de el, eu surprins de atitudinea lui, de felul cum ma privea, am zambit: unde vrei sa stai, am intrebat eu... Am gasit loc repede, Marica, Mitea, Zicu, Radu Stefan... tineri, foarte tineri, fotbalisti foarte buni... Un grup frumos de copii langa noi cei cu experienta... Eu, Danciulescu, Niculescu, Vlad Munteanu, Barcauan... Am format un grup de jucatori care au reusit performante frumoase... Dar acum vorbesc de el, de Ciprian, crescut intr-o familie de oameni extraordinari, cu educatie aleasa, oameni care i-am cunoscut personal si sunt mandru de ei... Daa, ca suporter Dinamovist ma doare ca nu joaca pentru echipa mea favorita dar ca fost fotbalist sunt mandru de el, a ales acolo unde crede ca se simte bine, nu conteaza echipa, felul cum a fost abordat, respectat si dorit a contat foarte mult... Cine castiga din toata situatia asta?... El, Ciprian, pentru ca stiu cata ambitie si dorinta are sa ajunga acolo unde noi toti ne dorim rezultate frumoase, la EURO 2016... Capul sus prieten drag,nu conteaza unde joci, ci conteaza cat de bine reprezinti Romania la Euro!!", a fost mesajul lui Petre pentru Marica, pe facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
aldo_m
aldo_m  •  22 Ianuarie 2016, 11:18

cum ma petre sa nu conteze echipa ,tu faci parte din echipa alora de mai intai cer bani si apoi daca se poate fac performanta ce performanta ma petre ca n-am catigat cupa uefa si nici liga campionilor si atunci de ce sa fie jucatorii din tara asta platiti bine ca oricum SANT MEDIOCRI si in strainatate nici arabii nu ne vor valoare de doi lei si se cer bani multi

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Ianuarie 2016, 11:04
Postat de mariuss72 pe 21 Ianuarie 2016, 09:08

*** am scris un comentariu decent, fara cuvinte vulgare, de ce trebuie sa cenzurati? Tolerati tot felul de nenorociti care nu fac altceva decit sa injure aici, din cauza asta *** vostru de ziar se duce incet si sigur ***...sa va iau site-ul in pistol, ramineti cu valahii si randumii vostri.

muta-te pe site-ul la care lucreaza decebal radulescu,moraru & co.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Ianuarie 2016, 11:02
Postat de demolarii pe 21 Ianuarie 2016, 08:51

Credeam ca un meci de fotbal simuleaza lupta intre 2 armate, cu o minge in loc de traditionalele arme. Acum aflu de fapt ca jucatorul de fotbal trebuie tratat ca o femeie, cu flori sau bomboane. Ma intreb oare asa a gandit si Del Piero cand Juventus a fost retrogradata? Exemplele pot continua. Dar suporterii se tin langa echipa prin constanta valorii propuse, si implicarea in obtinerea ei. La cosignatie/amanet se ia ieftin si se vinde mai scump, la un club de fotbal se educa caractere prin cresterea si educarea unor copii din comunitatea pe care echipa o reprezinta....

traiasca ionut negoita , cel mai destoinic patron din fotbalul romanesc !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează