FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre și Cosmin Contra, dezbatere în direct despre viitorul lui Patrick Petre: "Mai are nevoie de câte o palmă după ceafă" / "Trebuie să înțeleagă asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 18:19

Florentin Petre, tatăl lui Patrick, a vorbit despre cum a trăit momentul golului fiului său din meciul cu Steaua din Cupa Ligii, încheiat 3-1.

"Viața e frumoasă. A fost o seară magică și sunt foarte fericit pentru Patrick. Este un gol deosebit de important, reușit într-o semifinală de Cupă, sper că Dinamo se va impune și în finală (n.r. cu ACS Poli, pe 20 mai).

Pentru mine este o onoare că Patrick duce numele familiei mai departe. 

El îl apreciază mult pe Contra, îl stimează foarte mult încă de mic. Cosmin l-a motivat și l-a dus la un nivel de gândire de care are nevoie.

Patrick mai are nevoie de câte o palmă după ceafă, fotbalul pentru el trebuie să devină o religie", a spus Florentin Petre la TV Dolce Sport.

"Am vrut să-i dau o șansă, de când am venit la echipă s-a antrenat mereu cu noi.  Trebuie să-i băgăm mințile în cap și să se axeze mai mult pe fotbal, să se lase de alte preocupări. Sper că acest gol îl va face să înțeleagă că trebuie să muncească mai mult"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo, la TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
178516522518224
Dinu Ion  •  02 Martie 2017, 21:06

Invitațil și pe andone să comenteze cum joacă echipa pt că dacă pleca de cînd a zis mutu acm eram lejer in play-off .Atunci toți îl înjurau pe mutu ,că are ceva cu ando !

vergintaurix
vergintaurix  •  02 Martie 2017, 20:34

Cea mai urâta creatura de fotbalist !,,,, arată mai rău ca un *** , si când i-l vezi câte fițe si talente are in el ....... Cam multe pt un pitic de 1.60

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  02 Martie 2017, 19:52

Talent are să vedem dacă rămâne doar speranța

Vezi toate comentariile (3)
Comentează