FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

Florin Bratu, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: "Există riscul să devenim penibili"

Articol de - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 16:13

"Cîinii" au continuat şi astăzi campania de promovare a meciului cu Steaua, programat sîmbătă, 1 noiembrie, ora 21:00, pe Arena Naţională, în direct la Look Tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Astfel, la casele de bilete ale stadionului din Ştefan cel Mare şi-au făcut apariţia fostul mare atacant dinamovist şi actual antrenor al lui Dinamo II, Florin Bratu, dar şi fiul lui Florentin Petre, Patrick, actual mijlocaş al echipei secunde a clubului.

Bratu a vorbit despre eternul derby al României, dar şi de alte aspecte care ţin de clubul alb-roşu: "Ieri a fost Danciu la bilete, acum eu şi Patrick. Zilele următoare vor fi alţii. Astfel de acţiuni sînt foarte benefice atît pentru fani cît şi pentru noi, cei din club.

Eu am experienţă deja, am fost şi data trecută aici. Am să le dau sfaturi celor ce vor veni în zilele următoare, pentru că nu e uşor, şi la bilete îţi trebuie talent:).

Legat de meciul cu Steaua, mereu spunem că e momentul să batem, dar jucătorii trebuie să conştientizeze pentru că înainte nu se întîmpla atît de des să nu reuşim să învingem Steaua. Ei trebuie să se gîndească strict la meci, să fie concentraţi mai mult ca niciodată, altfel există riscul să devenim penibili".

Printre altele, "Bratone" a vorbit şi despre echipa secundă a clubului, pe care o antrenează: "Avem cîţiva tineri de foarte mare perspectivă. Au calitate, au talent, mai departe noi trebuie să muncim foarte mult cu ei pentru a-i transforma în certitudini pentru prima echipa. Patrick Petre este unul dintre ei, dar în ultima perioadă a fost puţin accidentat. Oricum, sînt sigur că va reveni mai puternic".

"Aş mai juca un Steaua-Dinamo, oriunde, dacă aş putea, şi în curtea şcolii, numai să joc! Din păcate nu se mai poate, dar cine ştie, poate într-o zi, din postura de antrenor"
Florin Bratu, antrenor Dinamo II

"Dinamo nu va juca niciodată la egal cu Steaua, e un meci de care pe care. Orgoliile mari anulează forma de moment sau poziţia din clasament"
Florin Bratu, antrenor Dinamo II

"Nu mi-aş dori să vină tata antrenor la Dinamo cît sînt eu aici pentru că sînt sigur că m-ar certa mult şi ar fi foarte exigent cu mine. De favorizări nu se pune problema pentru că tata este un om foarte serios"
Patrick Petre, mijlocaş Dinamo II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (124)
cristarh
cristarh  •  25 Octombrie 2014, 19:20
Postat de andytheblue pe 23 Octombrie 2014, 18:37

dinAMO ESTE RUSINEA EUROPEI , IAR STEAUA MANDRIA ROMANIEI !

Tu esti o rusine pentru rasa umana :)))))

belamy
belamy  •  24 Octombrie 2014, 17:19
Postat de andytheblue pe 23 Octombrie 2014, 14:18

Nu-i asa ca iubesti natura, in ciuda ceea ce ti-a facut tie?

1. corect se scrie : ".....in ciuda a ceea ce...." 2. e cumva "Caps lock day" si numai tu stii....? loaza, inapoi la scoala !.

andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 18:46
Postat de belamy pe 23 Octombrie 2014, 18:03

loaza, invata sa scrii....

PAPAGALULE,CULCA-TE !

Vezi toate comentariile (124)
Comentează