FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-4

Florin Bratu, bucuros după a patra victorie la rând: "M-am temut de acest meci" » Declarație tare a unui dinamovist: "Sunt diferențe mari și e o greșeală că suntem aici"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 00:01

Dinamo s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, 0-4, și a ajuns la patru victorii la rând în play-off-ul Ligii 1.

După meci, antrenorul dinamovist Florin Bratu a vorbit despre meciul de la Chiajna și despre sezonul viitor.

"Nu este foarte ușor în play-out. Jucăm cu echipe care au nevoie de victorie. Mă bucur că îi pot movita pe jucători. Le spun că acum ne formăm pentru sezonul viitor, iar jucătorii răspund la ce pregătim și la ce le cer.

M-am temut de acest meci. Chiajna a încasat gol greu și juca bine. Dar în această seară i-am surprins. Echipa mea a arătat foarte bine în această seară. Da, acum construim echipa pentru sezonul viitor. Îmbinăm experiența cu tinerețea. În următoarele meciuri vom evalua și vom trage linie. Vreau să facem un lot cu foame de rezultate. Veți vedea un Dinamo care se va bate cu orice adversar și care va dori să câștige. Mă voi ocupa de pregătirea tehnică, tactică și mentală", a declarat Florin Bratu la TV Telekom Sport.

Atacantul Robert Moldoveanu, 19 ani, a spus că echipa este superioară rivalelor din play-out.

"Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte. Am luptat mult pentru acest meci. Trebuie să jucăm pentru suporteri, pentru noi și să fim profesioniști până la capăt. Muncim mult și asta se vede. Da, sunt mari diferențe între noi și restul echipelor din play-out. Se vede că este o greșeală că suntem în play-out", a declarat Moldoveanu la LookTV.

"Ne-a creat multe probleme în trecut Chiajna și nu ne așteptam la un scor așa mare azi. Cel mai important e că am luat 3 puncte. Mâine avem liber și voi sta cu fiul meu. Nu mă voi uita la meci, cea mai bună echipă să câștige. Dacă cei de la CFR ar fi corecți și ar vrea să-mi trimită un tricou de campion, nu m-aș supăra"
Dan Nistor, căpitan Dinamo

PROGRAMUL ETAPEI A 10-A

Play-off
Duminică, 20:45 Iași - Craiova
Duminică, 20:45 CFR - Viitorul
Duminică, 20:45 FCSB - Astra

Play-out
Sepsi - Juventus 2-1 Detalii AICI
Chiajna - Dinamo 0-4 Detalii AICI
Duminică, 17:00 Voluntari - Botoșani
Luni, 20:45 Poli Timișoara - Gaz Metan

 

 

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  20 Mai 2018, 09:31

Lui Bratu i-a folosit enorm participarea la emisiunile TV. Este mult mai cumpanit si rezervat in afirmatii. Cred ca va face cariera ca antrenor.

alex_1973
alex_1973  •  20 Mai 2018, 09:31

Brațul ăsta e plecat rău pe cărare cu declarați aiurea.Cred ca uita ca joaca cu ciurucuri campuonatului.cu echipe de partid.După câteva victorii în plan out ar trebui sa se pregătească pentru CL .El încă așteaptă derbi ul cu Steaua.Revino cu picioarele pe pământ bratone.

trake
trake  •  20 Mai 2018, 09:15

Sunteți la egalitate de puncte cu CFR, dar aveți șansa să faceți mai multe.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează