FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu, filosofic în play-out: "Le-am explicat că totul e o lecție de viață pentru mine și jucători"

Florin Bratu le-a mai spus jucătorilor:
Florin Bratu le-a mai spus jucătorilor: "Până la ultima etapă, va fi o evaluare continuă, cine merită rămâne" // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 09:00

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a explicat ce-i mai motivează pe dinamoviști în finalul sezonului. 

Dinamo se pregătește de finala play-out-ului, sâmbătă seară, cu FC Botoșani, în Ștefan cel Mare. "Câinii" au 6 puncte avans, Florin Bratu a făcut curățenie la echipă, promovând tinerii în locul celor cărora le expiră contractele în vară.

Iar acest lucru va continua până la final, mai ales că dintre cei 10 care sunt la final de contract mai mulți au început să acuze probleme medicale, mai mult sau mai puțin reale. Un exemplu este Adam Nemec, care termină înțelegerea luna viitoare și se pregătește la jumătate din capacitate.

"Se ține de picior, acuză mereu probleme la inghinali, nu se bagă tare, așa că probabil nu va mai juca până la finele sezonului", au spus ieri surse apropiate echipei.

Florin Bratu a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce așteaptă de la fotbaliști în acest final de sezon în care formația nu mai are niciun obiectiv: "Avem meci cu FC Botoșani, care e iar pe o pantă ascendentă după o perioadă nefastă. Îmi plac antrenorul și jucătorii moldovenilor, îi apreciez mult, sunt sigur că nu vor fi obosiți după partida de Cupă cu oltenii.

Le-am spus fotbaliștilor mei că adversarul se va autodepăși cu noi. Tot acest play-out e o lecție de viață pentru mine, pentru jucători. Le spun mereu că încrederea așa vine, iar tinerii pot crește pentru partidele tari ce vor urma. Iar fotbaliștii au văzut că pot evolua într-o atmosferă bună, de concurență corectă, în care fiecare are șanse de a juca, indiferent de vârstă sau de statut". 

"Eu cred că la ce valoare există în lot și la posibilitățile lui Dinamo, dacă echipa ajungea în play-off, ar fi putut fi lejer pe locul 3 în campionat. Muncim ca în viitorul sezon să ne luptăm pentru primele poziții din clasament, acesta e spiritul «câinilor»"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

Cristi Hîldan în Consiliul de Administrație?!

Asociația "Peluza Cătălin Hîldan" a primit acordul clubului de a pătrunde în acționariat, iar în ședința de pe 28 mai un oficial desemnat de această organizație va avea un loc în Consiliul de Administrație.

Cei din galerie vor decide în aceste zile persoana pe care o vor propune pentru această poziție. Una dintre variantele luate în seamă de "ultrași" este Cristi Hîldan, chiar fratele lui Cătălin Hîldan! Cristi a confirmat pentru GSP.ro: "S-a discutat ceva de genul acesta, doar că eu sunt antrenor la echipa de rugby a "câinilor", nu știu dacă sunt compatibil. Trebuie să mă interesez, să văd cum stă treaba. Am fost căutat, rămâne de văzut ce se va realiza". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Mai 2018, 18:21

lotul are valoare ba bratule , dar depinde cum ii asezi in teren !!! moldoveanu este un fff bun coordonator d joc si nicidecum atacant , asa ca dinamo nu se poate baza numai p popa si din vara poate si p c.trandafirescu , asa ca dinamo este obligata sa-si aduca un atacant cu experienta care sa-l oblige p popa sa lupte ptr post !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează