FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu nu e de acord cu Cosmin Contra: "Ar trebui să fim mai toleranți"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 22:16

Florin Bratu, antrenorul de la echipa de juniori republicani a lui Dinamo, le-a luat apărarea jucătorilor dinamoviști care au săvârșit acte de indisciplină în avionul ce transporta naționala U21 în Spania. 

Fostul atacant al "câinilor" consideră că cei trei jucători ar trebui reprimiți la prima echipă de către Cosmin Contra.

"Ei s-au antrenat astăzi cu mine și am avut o discuție cu ei. Erau foarte afectați de ceea ce s-a întâmplat, le-am mai dat și eu un sfat. Au admis că au greșit și sunt foarte conștienți că acum trebuie să o ia de la capăt. Ei și-au făcut un renume la prima echipă a lui Dinamo și vor să și-l apere.

De mâine se vor duce la echipa a doua, sâmbătă vor juca la Tulcea, iar după, Contra urmează să ia o decizie, dacă îi va rechema la prima formație sau vor continua la echipa a doua. Cert este că sunt foarte afectați de acest lucru.

Eu i-am întrebat dacă și-au cerut scuze în fața antrenorilor și jucătorilor din Spania și mi-au zis că da. Acum, fiecare e supus greșelii. Ei sunt la o vârstă la care sunt multe tentații și cred că ar trebui să fim mai toleranți", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
1583968508554190
Marian Rotaru  •  24 Martie 2017, 08:50

Are dreptate Bratu. Cei din conducerea lui Dinamo au cazut in plasa intinsa de presa de scandal si Digi care i-au linsat pur si simplu pe acesti tineri. Nu trebuie luate masuri extreme, adversarii abia asteapta sa ne slabim din interior. Oare sunt primii pusti care au baut un pic de alcool. Hai sa fim seriosi!

zizu
zizu  •  24 Martie 2017, 08:30

asta cu dau de gustul alcoolului e chiar ridicola rau! cum erai,cum erati majoritatea din voi la 20 de ani? cand o faci ca tamas,mm,reghe sau ***....cand esti ..copt mai ai motive sa se zica! i as intreba pe samoila,naum,vajeu..etc ...cum erati la 20 de ani cand jucau hormonii si teribilismele in voi?de ce cand in fotbalul romanesc s au intamplat fapte grave cu oameni din conducerea cluburilor,nu ati fost la fel de vehementi si categorici ,ca acum cu acesti copii.......aveti curaj sa ridicati piatra voi? voi sunteti fara pacat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  24 Martie 2017, 08:02

Sportivii trebuie să fie convinși că din momentul în care dau de „gustul alcoolului”, își compromit perspectivele pentru care si-au sacrificat copilăria. Cred însă că măsurile luate de club și de antrenor nu trebuie să fie exagerate, deoarece există riscul să le reteze dorința de a continua să -și sacrifice anii cei mai frumoși pentru o posibilă afirmare deplină în disciplina în care se pregătesc cu plăcere. Cei care au trecut de vârsta asta destul de dificilă, ar trebui să caute mai mult „măsuri educative” eficiente, decât să se gândească la niște sancțiuni foarte aspre. Le doresc tinerilor fotbaliști care „au căzut în păcat” să treacă peste acest „obstacol” pe care și l-au pus singuri în cale și să-și continue ascensiunea !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează