FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

OFICIAL Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Mă gândeam: «Ce tare ar fi să ajung la Steaua!»”

Foto: Facebook @ Florin Gardos
Foto: Facebook @ Florin Gardos

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 21:07 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 21:15

Florin Gardoș (33 de ani), ultima dată jucător la Academica Clinceni, și-a anunțat retragerea din fotbal.

Fundașul central cu 14 meciuri pentru prima reprezentativă a României își încheie cariera cu un CV bogat, care cuprinde echipe precum FCSB, Southampton, CS Universitatea și Poli Iași.

Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, între 2010 și 2014, înainte de a face pasul în Premier League. Southampton l-a cumpărat pentru 6,8 milioane de euro, dar Florin nu s-a impus în Anglia. Măcinat de accidentări, a adunat doar 18 meciuri pentru prima echipă a „sfinților” în 4 ani.

Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”
FC ARGEȘ - FARUL 0-2
Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Florin Gardoș s-a retras din fotbal

Gardoș își încheie cariera cu peste 200 de meciuri la nivel de echipe de club și cu 14 prezențe în tricoul de seniori al României. În cel mai bun moment al carierei, august 2014, cota sa de piață era de 6 milioane de euro.

Odată cu retragerea, Florin anunță că „urmează un nou capitol”. Fostul fotbalist nu a oferit informații suplimentare.

Mesajul prin care Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal

Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Mă gândeam: «Ce tare ar fi să ajung la Steaua!»”

Alături de mesaj, Gardoș a publicat o fotografie în care îmbracă 4 tricouri: Southampton, naționala României și 2 x FCSB.

Ultimul meci jucat de Florin Gardoș este Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 0-1, pe 19 decembrie 2021.

Gardoș a cucerit 5 trofee în cariera de jucător: două campionate (2013 și 2014), o cupă (2011) și o supercupă (2013) cu FCSB, plus o cupă cu CS Universitatea, în 2018.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Latovlevici și-a criticat coechipierii după înfrângerea cu Farul: „Eu înțeleg ce presupune play-off-ul, dar unii nu! Jucătorii tineri se prostesc”

Prepeliță și-a băgat fotbaliștii în ședință: „Să aibă grijă la viața privată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
stefdomi
stefdomi  •  10 Aprilie 2022, 12:26

Gardoș a jucat la Steaua (și nu mă refer la CSA când zic asta)!

godot
godot  •  10 Aprilie 2022, 07:25
Postat de tinn_2 pe 09 Aprilie 2022, 23:34

"analist" de impresari care nu papă nimic. preia în "analiza" ta asta, dacă te lasă impresarii ce-ți dau zamă chioară "fundașul pe carev Drogba nu l-a putut dribla". hai google de pe toate conturile ce publicație dev sport a scris asta

N-am spus că Gardoș a fost o *** și am precizat ca a făcut doua sezoane foarte bune, care includ și meciurile cu Chelsea. Dar un meci excelent sau un titlu de ziar nu-ți da măsură valorii. El a prins meciul carierei, Drogba a prins un meci slab, inseamna ceva, dar nu ce vrei tu. Așa, și Semeghin e omul care l-a disperat pe Cr Ronaldo, Gușatu e omul care l-a ținut rezervă pe Van Nisterloij, Ochișorii cel mai tânăr marcator din cupele europene, Sali e cel mai tânăr internațional ever. Astea sunt titluri de ziar sau fapte seci, care nu spun nimic. Gardoș - un jucător bun, de Bursaspor, Aek Larnaca, Metalurg Dontek etc. - a avut șansa să fie la locul potrivit, a ajuns EXCLUSIV datorita lui Giovani, a demonstrat ca NU poate juca la nivelul ăla, a demonstrat ca nu poate juca nici la un nivel ceva mai scăzut (gen Championship, Belgia, Austria), a reprezentat o țeapă și un eșec total sportiv și financiar, a jucat slăbuț spre foarte slab și prin România și a câștigat milioane nemeritat. Jucator de nivelul lui Sorin Ghionea, de exemplu, care nu a avut o șansă măcar vag asemănătoare. Nu cred ca e ceva tendențios și nici depreciativ, nu am nimic cu el, dar a sărit coarda toată cariera și a fost beneficiarul principal al.unei conjuncturi *** - impresarul lui l-a folosit ca sa-si traga comisioane de milioane de la prietenul Koeman. Și cum erau alți colegi care nu au avut aceasta șansă deși erau cel putin de aceeași valoare, se impune subliniat acest element ESENȚIAL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  10 Aprilie 2022, 00:09

Asta a stors o lamaie la maxim din care a scos 1l de suc de portocale. Un jucator mediocru / moale / banal/ care a reusit din nimic sa joace 200 de meciuri oficiale. O mare realizare la care unii doar viseaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează