FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

Florin Lovin îi pune la zid pe fanii Rapidului după gesturile rasiste la adresa lui Wellington: "Încă o dată au arătat că n-au educaţie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 16:26

Florin Lovin, mijlocaşul celor de la Concordia Chiajna, i-a atacat dur pe fanii giuleşteni, după 0-0 cu Rapid, care au aruncat cu o banană în brazilianul Carlos Wellington.
"Încă odată suporterii rapidişti dovedesc că nu au educaţie. Acel suporter poate fi identificat pe camerele de luat vederi şi interzis pe stadioanele din România", a spus Florin Lovin.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

Fundaşul Concordiei, Vasile Maftei, fost jucător la Rapid, a vorbit şi el despre incident: "Păcat că s-a întîmplat. Acel suporter nu este un rapidist. Eu am jucat 10 ani în Giuleşti, am întîlnit Steaua, Dinamo şi alte rivale şi nu s-a întîmplat aşa ceva. S-au aruncat brichete, torţe, dar nu cu banane. Cel care a aruncat nu e rapidist, pentru că un fan rapidist nu s-ar fi pretat la aşa ceva".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 21:16

RAPID E PRIMA ECHIPA COMUNISTA!pentru gestul asta ,meritau 1 an suspendare fiindca sunt recidivisti !

cipet
cipet  •  06 Octombrie 2014, 09:46

lovin are o educatie desavarsita, pentru ca un neispravit, care nu s-a dovedit inca ca ar fi din galeria RAPIDULUI, a aruncat o coaja de banana, savantul lovin trage concluzia:"Încă odată suporterii rapidişti dovedesc că nu au educaţie." pai hai atunci lovine sa facem un test si sa vedem cine este mai educat, sa vrdem cine iti permita tie sa generalizezi si sa scoti perla pe care ai produs-o, vorbe de astea atrag reactii necontrolate din tribune, deja ti-ai dovedit lipsa de educatie si nu mai are rost niciun comentariu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Octombrie 2014, 00:13
Postat de senemagugu_nagaga pe 04 Octombrie 2014, 19:12

S-a trezit și așchia asta ... Băi Lovin , vezi că se anunță +30 de km pe oră viteza vântului prin Bărăgan... Bagă-ți pietre în buzunare , să nu te trezești pe la Plevna ... Ascuțitul ăsta e bun doar pe post de șiș , e un amărât de prieten cu fotbaliștii , dar dă din gură de zici că-i cel puțin Ibrahimovici ...

..))) chiar, in ce calitate isi da si asta cu mucii in ciorba ?..))

Vezi toate comentariile (84)
Comentează