FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Florin Marin îi contrazice pe steliști: "Arbitrajul a fost bun și corect"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 22:40

Ultimele 10 minute ale meciului dintre Steaua și FC Voluntari, scor 2-2, au fost dificile pentru arbitrul Andrei Chivulete, care a acordat două lovituri de pedeapsă pentru ambele formații.

Steliștii s-au simțit neîndreptățiți de centralul jocului, însă din tabăra ilfovenilor Chivulete e apărat chiar de antrenorul Florin Marin.

"N-a fost ușor pentru noi să revenim după acel meci cu Craiova. Consider că acela a fost un accident. Băieții și-au schimbat atitudinea.

Din punctul meu de vedere, arbitrajul a fost bun și corect. E un punct foarte important pentru noi.

Acum urmează meciul cu Mediaș, o echipă incomodă, dar avem nevoie de cele 3 puncte", a declarat Florin Marin la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  13 Februarie 2017, 12:15
Postat de liviuemil pe 12 Februarie 2017, 23:10

Hai las-o balta. De aia nu facem doua cepe degerate cind jucam in Europa cu arbitrii adevarati! Arbitarajul Romanesc e la fel de bun precum e pdsrul!

Te referi la meciul tur? A amintit si Florin Marin despre victoria scandaloasa a FCSB in meciul tur dar, probabil din ratiuni "superioare", GSP nu prezinta decat partea "benigna" a afirmatiilor lui. Care dintre penaltyurile de aseara a fost acordat incorect?

satyricon
satyricon  •  13 Februarie 2017, 01:04

Smecher esti Marine, smecher de scoala veche. Si numai smecherii si golănii îi inveti pe jucatorii tai si fotbal la ciupeala.

liviuemil
liviuemil  •  12 Februarie 2017, 23:10

Hai las-o balta. De aia nu facem doua cepe degerate cind jucam in Europa cu arbitrii adevarati! Arbitarajul Romanesc e la fel de bun precum e pdsrul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează