FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea a povestit un episod haios: „Regele Cioabă a venit direct spre mine: «V-am pregătit două ghiuluri, ție și lui Ilie Dumitrescu!» Dar eu nu sunt țigan”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 11:29

Florin Prunea, ținta unor atacuri rasiste venite chiar din partea galeriei lui Dinamo, a abordat subiectul în această dimineață. Numit cu termenul peiorativ „țigan” de fani, managerul general al lui Dinamo a povestit un episod haios. 

„Sunt manifestările unora din galerie. Eu prefer să remarc faptul că fanii merg peste tot cu echipa şi cheltuie bani ca să susţină pe Dinamo”, a comentat Prunea, cel care a povestit apoi, din proprie inițiativă, un moment petrecut cu „Regele” Florin Cioabă (decedat în 2013), cel care se autoproclamase regele internațional al „rromilor”. 

„Veneam nu ştiu de unde. Plecam înspre Cluj să-mi iau familia. Şi am oprit acolo, nu ştiu cum îi spune, unde sunt sendvișuri şi cafea. În intersecţie. Când, la un moment dat, opreşte un Mercedes, d-ăla mare, balenă. Cine coboară din el? Cioabă. Regele Cioabă şi vine direct spre mine. 

«Florine, bună seara, de când vreau să vorbesc cu tine. Pot să stau şi eu cu tine să bem o cafea? Bă, Florine, tu ştii de când vreau să discut cu tine? Vreau să vorbesc şi cu Ilie Dumitrescu, veniţi, dom'le la un congres de-al nostru, ca să vă dăm exemple din etnia noastră. Florine, v-am pregătit două ghiuluri mari, cu numele voastre scrise».  

Eu nu sunt, i-am zis. Nu sunt țigan. Vorbește și cu Ilie, dar eu nu vin pentru că nu sunt. Asta așa, ca fapt divers”, a povesit Prunea, la TV Digi Sport. 

PCH, mesaj groaznic la adresa lui Prunea în Derby

La partida cu FCSB, 1-1 fanii lui Dinamo au continuat războiul rece cu Florin Prunea derulat pe toată durata acestui sezon. În timpul primei reprize, din galeria dinamovistă a fost afișat un mesaj rasist, victima fiind chiar managerul general al roș-albilor. 

Florin Prunea a povestit un episod haios: „Regele Cioabă a venit direct spre mine: «V-am pregătit două ghiuluri, ție și lui Ilie Dumitrescu!» Dar eu nu sunt țigan”

Vezi și: 

Florin Prunea, după derby: „Patronul FCSB a văzut un alt meci” + Replică fricoasă pentru suporterii care l-au atacat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
thereem
thereem  •  07 Octombrie 2019, 16:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares2024
ares2024  •  07 Octombrie 2019, 13:40

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bendyx066
bendyx066  •  07 Octombrie 2019, 13:09
Postat de pierrecardin pe 07 Octombrie 2019, 12:24

E sigur ca nu e? Vad ca e o dezbatere pe tema asta :)) Nu ca ar fi ceva rau daca ar fi.

Nu e, îi cunosc familia din Mehedinti!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează