FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea agită apele în scandalul Steaua-națională: "Dinamo nu mai există"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 00:00

Preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a vorbit despre faptul că Steaua nu a trimis fotbalişti la convocarea "naţionalei" divizionare şi spune ce ar  fi făcut dacă ar fi fost şeful lui Dinamo.

" Steaua a demonstrat că e un club puternic, care face ce vrea în România. Cei de acolo fac ce vor pentru că, din păcate, clubul la care eu am jucat, Dinamo, nu există în acest moment. Dacă eram conducător la Dinamo, nici un jucător nu urca în avion!", a spus Prunea la DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
bogdany8
bogdany8  •  09 Februarie 2016, 23:30
Postat de stelistulbrasov pe 09 Februarie 2016, 10:53

Prost esti tu insolventule cu IQ sub 70.... Profitul s-a investit in jucatori care sa produca....Ciobanul a mai si cumparat,a bagat ceva bani in transferuri....Iti poti inchipui vreodata ca zugravul sa ofere 2 milioane de euro pentru un pusti de 19 ani? Pe de alta parte ciobanul a vrut sa investeasca in Ghencea,a spus prin 2005 sa i se dea baza si va investi....Oricum a mai bagat cate ceva acolo...Nu au vrut generalii,acum e ruina acolo,o sa pasca vacile lui oprea, talpan si bumbescu... Zugravul vostru nu a bagat nici un ban,ca e falit....Va prosteste ,e simplu,la ce IQ aveti...Plus frustrari....Sa fiti ciuca batailor de un milion de ani e rusinos....Va inteleg pe undeva refularile voastre de doi bani....

Oferta aia a fost de gura lumii. Dupa ce l-au vrut aia de la Barcelona sa gandit si EL- CIOBANDANTE sa ofere 2 milioane de branzeturi ca poate-poate o vrea copilul la ei, el stiind ca nu are nicio sansa intr-o disputa cu Barcelona. Deci nu ne baga noua vrajeli dintr'astea. Iarna asta ati adus doar un jucator pe bani si aia mai putini decat a platit Dinamo in vara si anume 250.000 pe Momcilovic la Pandurii. Atat. Asta a fost singuru transfer al vostru pe bani iarna asta, in rest, ati adus numa liberi de contract. Jucatori cu nume dar expirati fotbalistic. Asa ca daca tot esti din Brasov, sa iesi cu caciula afara ca aeru de munte ar putea fi fatal la creierasu tau. Doar nu vrei sa-l racesti mai mult decat il ai in prezent. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duta_dd
duta_dd  •  09 Februarie 2016, 17:19

ma mir ca *** asta nu e la parnaie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabineg
gabineg  •  09 Februarie 2016, 16:11

Toata lumea cu ceva creier in cutia craniana si-a dat seama ca intre selectionerul Iordanescu si clubul la care a cunoscut consacrarea a fost o intelegere: ne scuipam si ne injuram in presa, pentru ca legal nu are nimeni ce sa ne faca. In acest fel, celelalte cluburi au picat de fraier, doar daca nu au dorit sa fie in pozitia asta, adica sa-si trimita niste jucatori la convocare pentru promovare.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close