FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, după Dinamo - CFR 0-2: "M-a sunat Dănciulescu de dimineață"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 21:58

Florin Prunea, fostul manager sportiv al lui Dinamo din perioada 2009-2010, a fost invitat la emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM și a dezvăluit că a purtat o discuție cu Ionel Dănciulescu în această dimineață, după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, despre situația formației din Ștefan cel Mare. 

Fostul oficial al "câinilor" se ia de Vasile Miriuță și Ionuț Nedelcearu, care au declarat după meciul cu ardelenii că se pune prea mare presiune pe ei și că fanii nu ar trebui să se mai gândească la play-off în acest moment.

"E un moment greu la Dinamo, dar suporterii trebuie să fie aproape de echipă. Nu e posibil ca o echipă de talia lui Dinamo să lase antrenorul (n.r. Contra) să plece la mijlocul sezonului!

Nu sunt de acord cu ce spun Miriuță și Nedelcearu, că trebuie să nu ne mai gândim la play-off, că e presiunea prea mare. Ar fi o rușine dacă n-ar intra în play-off. Jucătorii să nu mai dea vina pe presiune. S-au făcut greșeli impardonabile la nivel managerial. Eu cred că lotul e foarte bun, dar e o stare totală de neîncredere. Cineva trebuie să pună piciorul în prag.

M-a sunat Dănciulescu de dimineață și era îngrijorat. I-am zis să vorbească mult cu jucătorii în această perioadă pentru că sigur își vor reveni", a declarat Prunea la emisiunea Tribuna Zero moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

"Într-o zi am să mă întorc și eu la Dinamo, am crescut acolo" Florin Prunea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mere_acre
mere_acre  •  21 Noiembrie 2017, 09:49

multe "bălări. a. crescutără..." / să vă loaț un oierbaci !

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 08:33

"lotul e foarte bun" spune Prunea. Ce-nseamna sa ai 'ochi'?!? Eu pana acum n-am vazut chestia asta.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Noiembrie 2017, 08:18

Dar ce a ajuns Prunea , un gen de mama omida cu pantaloni ?????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează