FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea laudă un fotbalist al lui Dinamo: "Un băiat care impune respect prin tot ce face şi prin apariţiile lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 11:52

Florin Prunea îl laudă pe Jaime Penedo, portarul lui Dinamo care va participa alături de naționala din Panama la Campionatul Mondial din 2018, care se va desfășura în Rusia.

"Un băiat care impune respect prin tot ce face şi prin apariţiile lui. N-am vorbit de foarte multe ori cu el, dar îmi place mult modul lui de a gândi fotbalul.

Un băiat serios care îşi vede numai de treaba lui. Cred că a făcut o treabă extraordinară de când a venit la Dinamo.

Şi eu cred că va fi titular la turneul final şi eu nu cred că e puţin să avem în campionatul românesc un reprezentant la turneul final", a declarat Prunea la Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  25 Decembrie 2017, 21:10

ce treaba ai tu cu dinamo ,uritule?asculta-l cum vorbeste si abia atunci o sa-ti dai seama ce fel de om este .pana una alta , va fi la cupa mondiala unde ai nostri se vor uita la tv. RUSINE!

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 12:53

Prunea tine cu portarii.Normal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează