FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Răducioiu îi desfiinţează pe dinamovişti: ”Îl aduci pe Ionel Dănciulescu antrenor? E posibil să ajungă la retrogradare”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:58

Florin Răducioiu, fostul atacant al lui Dinamo, i-a criticat în termeni duri pe oficialii clubului din ”Ştefan cel Mare”, după ce l-au înlocuit pe Flavius Stoican cu   Ionel Dănciulescu.

”Am impresia că este o mare confuzie în acel club. Nu este nici o strategie clară acolo. Faptul că schimbi un antrenor, cum este Flavius Stoican, şi-l aduci pe Ionel Dănciulescu, de altfel tot respectul pentru el, atunci asta este o confuzie.

Îmi permit să-i spun lui Dănciulescu, să nu se supere pe mine, că nu trebuia să fie acolo. Nu are nici şcoala de antrenori, nu are pregătire, nu înseamnă că dacă ai fost mare fotbalist poţi fi şi mare antrenor”, a spus Florin Răducioiu la DigiSport.

Fostul internaţional a vorbit despre rezultatele slabe ale echipei după plecarea lui Stoican: ”Locul opt ocupat de Dinamo este dezamăgitor. Plus că, acum două luni, cînd a plecat Stoican, erau pe 4. În aceste condiţii, este posibil ca Dinamo să ajungă la retrogradare. Cu două eşecuri şi un egal ajungi imediat în zona nisipurilor mişcătoare. Nu ştiu unde se îndreaptă Dinamo, dar e clar că s-au făcut şi se fac greşeli în continuare”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (155)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 17:56
Postat de bvd_magheru pe 10 Decembrie 2014, 09:57

Bai demagogule ai cuvintul meu ca eu nu folosesc alte conturi in acelasi timp dar chiar si daca asa face-o am stilul meu de la care nu ma abat si sunt de neconfundat . Nu stiu cine sunt aia care isi baga ppla in tine ! Dinamo poatedeveni istorie in maxim un an de acum incolo daca ala nu baga bani seriosi pentru buget dupa ce termina povestea cu insolventa sau daca dupa ce aduce clubul la zero datorii nu il vinde la cineva cu potenta financiara dar din ce am inteles de la Ioanitoaia se pare ca nu are bani sa bage in club nici macar dupa perioada de insolventa asa ca nu ii mai ramine decit sa il vinda . Banui ca Ioanitoaia are surse mai bune decit tine in ce priveste potenta financiara a lui

vorbesti prostii, din cauza asta figurezi in ignore list de 23 de zile. mai pune mana pe carte, ai lacune.

costeltudor
costeltudor  •  10 Decembrie 2014, 18:50

Nu stiu daca Raducioiu era in masura sa faca acest comentariu.El cu toata scoala lui de antrenori nu are loc nici in Malta .

luc11
luc11  •  10 Decembrie 2014, 18:06

cand a lasat Stoican echipa pe 6 era clar ca echipa va mai cobori in clasament datorita adversarilor din ultimele 3 meciuri...punctele s-au pierdut anterior...nu de Danciu e clar...lui Negoita trebuie sa-i multumim ca ne-a scos din mocirla..daca nu era el ne desfiintam...dar trebuie o infuzie de capital pt ca sa ne batem la titlu sau macar la cupele europene... un investitor mai potent sa investeasca in fotbal insa nu prea cred ca o sa apara prea curand asa cum se obs. la rapid.. insa un partener se va putea atrage probabil dar numai dupa iesirea din insolventa

Vezi toate comentariile (155)
Comentează