FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Talpan, după o nouă lovitură dată lui Gigi Becali: "Restul va fi scris în istorie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 18:02

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, i-a mai dat o lovitură lui Gigi Becali. Curtea de Apel a decis luni că finanțatorul stelist trebuie să îi plătească 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decât suma inițială cerută, în procesul în care juristul îl acuză pe latifundiar de calomnie și jigniri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Talpan a comentat sentința Curții de Apel, felicitând justiția din România și declarând emfatic: "Restul va fi scris în istorie". 

"Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere.

Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă.

Sunt mulţumit că există justiţie în Romania, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie", a declarat Talpan, potrivit ziare.com. 

Gigi Becali se află în proces și cu CSA Steaua. Armata îi cere daune de 37 de milioane de euro pentru că a folosit marca Steaua din 2004 până în 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
risc_mix
risc_mix  •  21 Martie 2018, 14:40
Postat de risc_mix pe 21 Martie 2018, 14:39

În materie de drept, văd că ești ,,doctor”. Știi ce documente a prezentat talpan, știi cum au judecat instanțele speța. Da pe la școală când mai treci?

posstarea e pt rjka

risc_mix
risc_mix  •  21 Martie 2018, 14:39

În materie de drept, văd că ești ,,doctor”. Știi ce documente a prezentat talpan, știi cum au judecat instanțele speța. Da pe la școală când mai treci?

rjka
rjka  •  21 Martie 2018, 12:05

Una peste alta toți fcsbisti frustrați a-și dau cu părerea despre armata fraților Steaua este la CSA ca are acte, talpan nu sa dus la judecătorie cu acte false sa dus cu actele reale și instanța sa pronunțat in speța dar voi fiind gigisti nu vreți sa acceptați decizia unei Instanțe ca de Rămâneți voi cu fc fcsb 2003 SRL și puteți săi Spune-ți și real Madrid dar Steaua nu e pentru ca va numiți sporting bucuresti ce mai vreți noi ne vedem de drumul nostru voi cu Gigică al vostru .

Vezi toate comentariile (35)
Comentează