FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Florin Talpan iese la atac și ignoră postarea MApN-ului: "E incredibil! Rămân surprins de ceea ce fac FRF și LPF"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 11:35

Florin Talpan continuă seria amenințările la adresa echipei lui Gigi Becali, despre care spune că este numită Steaua fără nici un drept. 

"Ei folosesc în continuare numele fără acordul nostru şi îi vom acţiona în judecată. Ei sunt în continuare de rea-credinţă. Şi-au dat seama presa îi sprijină şi asta m-a determinat notific toate trusturile de presă. La ultimul meci din cupele europene, comentatorii de la acel meci au vorbit tot timpul de Steaua, Steaua Bucureşti. Ne-au folosit numele şi nu au acest drept.

Eu rămân surprins nici FRF şi LPF, la toate notificările trimise, nu ne-au răspuns. Este incredibil. Din punctul meu de vedere, cele două entităţi trebuie dispună măsuri dacă constată încălcări ale prevederilor legale. Cer şi sprijinul presei, solicite FRF modul în care s-au afiliat ei. Nu a existat nici un acord de afiliere la FRF nici măcar al Asociaţiei Fotbal Club Steaua Bucureşti. Atunci cum s-a afiliat societatea comercială?

Nu cred acum OSIM a dat verdictul cum pot folosi numele. Domnul Gigi Becali ar trebui respecte decizia ICCJ. a fost acel dosar la Tribunalul Bucureşti şi este o sentinţa în prima instanţa, la care instanţa nu a vrut vadă decizia ICCJ, nu este nici o problema. Vom formula apel şi sunt convins vom câştigă acel dosar. Nu este posibil această instituţie publică fie călcată în picioare de oameni de rea-credinţă.

Eu nu-i înţeleg nici pe cei de la Registrul Comerţului. Eu de multe ori îmi pun întrebarea. Iniţial, şi-a înregistrat numele la Registrul Comerţului în Bucureşti, apoi s-a mutat în Ilfov, acum e prin Mogoşoaia. Ce e asta? Un club are o clădire făcută. N-am nici club, n-am nici stadion, n-am nici marca, n-am nici nume. Nu se poate aşa ceva.

Domnul Becali a făcut această societate fără acordul reprezentanţilor MApN. Vreau prezinte această lista, dacă există, cu semnăturile tuturor generalilor care i-au datacordul. Domnul Becali tot prezintă un statut, care nu este întemeiat. Vom mai discuta despre probleme acestea.

Încă din 2014, noi ne-am modificat regulamentul de organizare şi funcţionare al clubului, avem secţie de fotbal, ne-am modificat Certificatul de Identitate Sportivă,există un ordin al ministrului Apărării Naţionale unde prevede foarte clar în cadrul CSA Steaua funcţionează şi secţia de fotbal. Începând de anul trecut, ne-am făcutşi grupe de copii şi juniori.

Sunt convins vom merge în continuare şi vom avea şi echipa. Vom face totul adevărul iasă la iveală. Iar acest club care are palmaresul trebuie continue activitatea şi performanţele obţinute de fosta echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei", a declarat Florin Talpan, la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
geogeo
geogeo  •  30 Iulie 2016, 20:25

La interviul dat vineri pe *** Talpoiu' facea dezacorduri intre subiect si predicat (ceva de genul "e multe") iar in poza apare cu o biblioteca in spate, cam cum se pozau secretarii PCR si UTC pe vremea lu' Ceasca, care voiau sa para scoliti iar ei aveau 4 clase la seral. Nu cumva are Talpoiu' vreun doctorat la Academia de Izmene Nationale a lui Oprea? Ca prea pare destept...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  30 Iulie 2016, 20:17
Postat de nebraska pe 30 Iulie 2016, 18:26

Un roman adevarat acest Talpan,sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Si tie la fel...sa stii ca prostii intotdeauna au noroc.

geogeo
geogeo  •  30 Iulie 2016, 20:16

37 de mil. de izmene pentru Oprea, 37 de mil de pahare pentru Zisu si 37 de mil *** pentru Talpoi si Boroi (doi slugoi).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează