FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-4

Florin Tănase acuză arbitrii: "Discută despre mine în ședințe" » Un fost central confirmă: "Știam că la orice atingere cade"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 08:49

Florin Tănase a obținut două penalty-uri pentru FCSB în disputa câștigată de roș-albaștri cu Sepsi (4-0), însă la finalul meciului s-a plâns la adresa practicilor arbitrilor, care discută despre el la ședințe.

"Nu ştiu dacă se poate discuta că n-au fost penalty-uri la mine. S-au dat lovituri de pedeapsă mult mai uşoare. Au fost penalty-uri clare la mine. Am auzit că în şedinte, arbitrii se avertizează între ei să aibă grijă la mine, chiar şi când sunt la 30 de metri de poarta adversă.

Nu ştiu de ce cred ei că simulez. Ar trebui să-i întrebaţi", a povestit Tănase la TV Telekom Sport, la finalul meciului.

Cuvintele mijlocașului au fost confirmate de fostul arbitru Cristi Balaj, care a dezvăluit că în perioada în care activa în Liga 1 era atent la Tănase pentru a nu fi păcălit de acesta. 

"Aşa este, chiar aveam mare grijă la anumiţi jucători când eram în activitate, nu numai la Tănase. Există jucători care protestează, există jucători care simulează, există jucători care folosesc coatele, iar noi studiam toate aceste lucruri şi aveam toate informaţiile. Şi la nivel internaţional se practică aceste lucruri.

Eu când arbitram, ştiam că Tănase, la orice atingere, cade. Eram foarte atent. Eu zic că la prima fază nu este penalty. Este mult prea puţin pentru a acorda lovitură de pedeapsă. Sunt curios cum se va simţi Tănase când un arbitru nu va mai primi meciuri în etapele următoare din cauza lui, pentru că l-a păcălit", a spus Balaj la TV Telekom Sport.

9 penalty-uri a obținut Florin Tănase în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
696253093853906
Ghita Florin  •  02 Octombrie 2017, 15:36

Simularea este a doua natura si singurul,,talent'' a acestui trisor

1716493408582631
Robert Szi  •  02 Octombrie 2017, 14:57

simulare = galben. daca arbitri ar fi corecti cu Tanase, acesta ar trebui eliminat la fiecare meci la cate simulari face :)) si el mai acuza arbitri. penibil baiatu

florar
florar  •  02 Octombrie 2017, 14:40
Postat de hitman222 pe 02 Octombrie 2017, 14:07

Toate penalty urile fc5b sunt frauduloase.

Daca ati urmarit etapa...sa inteleg ca cele de la CFR si Craiova sunt penaltyuri merituase?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează