FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Florin Tănase e ținta ironiilor » Un fotbalist de la Voluntari îl ia la mișto: "Sper să nu bată vântul"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 15:41

Dragoș Balauru, portarul celor de la Voluntari, nu a uitat meciul tur pe care ilfovenii l-au pierdut în fața celor de la FCSB (1-2), când roș-albaștrii au beneficiat de un penalty contestat după un fault al său asupra lui Florin Tănase.

Goalkeeperul l-a ironizat pe Tănase și a afirmat înaintea meciului de vineri că speră "să nu bată vântul" în timpul meciului, aluzie la faptul că jucătorul roș-albaștrilor cade foarte ușor în dueluri.

"N-am mai vorbit cu Tănase de atunci, dar o să vorbim mâine la meci. Sper ca de data asta să nu bată vântul și să fie liniște", a spus Balauru la conferința de presă, citat de TV Digi Sport.

La meciul din iulie, centralul George Găman a acordat un penalty pentru FCSB, după ce portarul Dragoș Balaru l-a faultat în careu pe Florin Tănase. Decizia luată de arbitru a fost contestată de cei de la FC Voluntari, spunând că între portar și atacant nu a fost contact (detalii AICI).

Tehnicianul ilfovenilor a afirmat că se așteaptă la un stadion plin contra FCSB-ului, la primul meci pe care FC Voluntari îl joacă pe teren propriu în nocturnă.

"Îmi doresc mai mult ca orice o victorie împotriva Stelei. Rămâne să vedem la ora jocului în ce stare fizică vom fi, pentru că am mai avut probleme medicale în această săptămână. FCSB poate alinia trei echipe, nu două.

Sper să vedem un meci cu casa închisă, la cum se vând biletele. Din ce informații avem, sper să fie un stadion arhiplin. Nu trebuie să facem greșeli individuale, e un adversar care taxează greșelile, au jucători foarte buni", a spus Niculescu la conferința de presă.

  • Meciul dintre FC Voluntari și FCSB se joacă vineri, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  12 Octombrie 2017, 19:21

Sigur ca "va batea vantul" in careul lui F.C.Voluntari ,nu conteaza ca va fi Tanase sau Budescu .Toata lumea se uita la prestatia arbitrului de centru, dar cei mai suspecti sunt tusierii gen ''celebrul" Cristi Nica !Sant de inteles totusi si arbitrii astia.Nu poti sa te pui impotriva atotputernicului "salvator al fotbalului", care are la degetul mic pe toata lumea...

ortega
ortega  •  12 Octombrie 2017, 19:15

Amărâtul Tase , zis - 45 de minute nu ajung să mă tăvălesc de 100 de ori , în campionatul englez ar lua 3 cartonașe roșii în 10 minute pentru cel puțin 18-20 simulări grosolane ... Nici maică-sa nu l-ar primi în casă , că o face de rușine ...

352061698522614
Mihai Tudose  •  12 Octombrie 2017, 18:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează