FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase: "Vreau în Champions League" » Pe cine vede înlocuitorul perfect pentru Boldrin

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2017 15:32

Florin Tănase are planuri mari în proximul sezon cu FCSB. Decarul roş-albaştrilor vrea să fie campion cu actuala sa echipă, în al doilea an petrecut la formaţia lui Gigi Becali.

Speranţele fotbalistului sunt mari: "Mi-ar plăcea să ajungem în grupele Champions League, mai mult decât să luăm campionatul. Oricum, suntem favoriţi la titlu în Liga 1, dar acum trebuie
să demonstrăm că avem valoare pe teren".

4 golurişi 4 assist-uri a reuşit Florin Tănase în primul său sezon la FCSB

Atacantul de 22 de ani consideră că eventuala plecare a lui Boldrin ar putea fi umplută rapid cu un fost coechipier de la Viitorul, dorit insistent de către patronul Stelei: "Dacă Boldrin va pleca, ar fi o pierdere, pentru că e valoros, dar dacă va veni Nedelcu cu siguranţă îl va suplini".

1,5 milioane €a plătit Becali pe el vara trecută celor de la Viitorul

În ediţia print de marți a Gazetei Sporturilor aveţi interviul integral cu Florin Tănase şi puteţi afla care sunt aspiraţiile decarului pentru viitorul sezon! După miezul nopții, puteți răsfoi Gazeta în varianta digitală, aici!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  19 Iunie 2017, 22:49

Asta e trisor, nu fotbalist! La orice contact fizic se arunca jos cerand fault :)) Unul dintre cei mai antipatici jucatori din campionat. Ca microbist n-are cum sa-ti placa stilul..."traznase".

romeverest
romeverest  •  19 Iunie 2017, 20:14

Pustiul asta a driblat vreo 7-8 adversari in acest campionat si se viseaza in Champions League !! La declaratii pompoase, baietasii astia sunt campioni nationali, mai greu pe teren, unde Fcsb nu castiga campionatul de doi ani !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iunie 2017, 19:03

momentul de apogeu al lui Tanase in acest sezon a fost in cupa ligii cand desi neatins de nimeni a reusit un salt olimpic aterizand 5 metrii mai departe si a primit penalty dupa ce Alex Tudor a decis ca a fost faultat de Marici care era la 1 metru jumate departare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează