FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-0

Florinel Coman, dat dispărut de 3 meciuri! » Reacţia lui Hagi când a fost întrebat ce se întâmplă cu perla Viitorului

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 09:00

Florinel Coman, atacantul de 19 ani al Viitorului, nu a evoluat niciun minut în acest debut de sezon, iar informaţiile despre situaţia lui sunt puţine şi neclare.

Florinel Coman nu a fost inclus în lotul campioanei României în partida din Supercupa României, pierdută în faţa celor de la FC Voluntari, scor 0-1. Scenariul s-a repetat în partidele din Liga 1 împotriva Gaz Metanului, scor 3-0, şi a celor de la CFR Cluj, 0-2.

Un oficial al Viitorului a declarat înaintea partidei pierdute cu CFR Cluj, 0-2, că Florinel Coman s-ar afla într-o vacanţă prelungită acordată de Hagi, deşi el a făcut parte din lotul deplasat în cantonamentul din această vară.

Întrebat la finalul partidei cu ardelenii despre situaţia vedetei echipei, Gheorghe Hagi a dat un răspuns evaziv, zâmbind: "Pe Florinel Coman nu cred că-l veți vedea nici în Ligă, contra lui APOEL".

1,500,000de Euro este cota lui Florinel Coman pe transfermarkt

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Iulie 2017, 15:59
Postat de stelbz pe 23 Iulie 2017, 10:16

Trezizi-va,...."academicienilor" ! Unde-i marele Coman ??? Cel de 4 milioane de euro ? Ce faci, campionule ? L-ai adus pe Marius Constantin de la AS Tg Mures ? Ha, ha, ha...... Campionule !!! Daca ai valoare ACADEMICA(!!) si ai spus ca ai iesit pe bune CAMPION, cum se face ca ti-ai ...carpit "academicienii" cu jucatori de la echipe de play-aut ???? Pai, ai valoare de campioana, sau nu ai ? Nu prea ai si marele tau castig a fost marea facatura cu Astra care si-a inscris goluri singura(Sumudica doar a spus ca va face tot ce poate sa nu iasa Steaua !), cu CSU Cv(la fel ca Sumudica !) si cu un arbitru care a inchis ochii la niste lovituri clare de la 11 m in favoarea ta, Campionule !....

Haide ma! fcsb - cfr blat cat voi de mare, au tras aia pe langa din toate pozitiile! astra a jucat fara 3 jucatori si cu Budescu mana moarta cu voi, ca a iesit oierul si a *** *** ca a venit lovin cu aia la el,si drept urmare sumudica nu I-a folosit! craviova a jucat cu viitorul pe bune cu echipa de copii,e drept, si pe rele cu voi cu echipa mare! cica greseli individuale! voi vorbiti ma, manjitilor? daca erati asa buni castigati pe mana voastra, ca n-ati fost in stare sa dati viitorului 1 gol in plus din 20 de ocazii! si ati luat-o la *** de la Gaz metan si Chiajna acasa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 09:42

Bine si asa, dar unde-i totusi Florinel? Coane Gica, are rujeola cumva???

sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2017, 15:14

perle,regi si MAIMUTOI.........FARA BLATURI nimic nu e, doar RASURI LA RAMPA pana cand si-o da drumul academia de resurcitat RAPIDISTI pensionari,dupa cum a zis blatistul patron,viitorul e al copiilor tineri si are dreptate ca si el e COPIL .......pentru parinti,atata poate dezvolta.........mare om ,mare in piciorul stang.......

Vezi toate comentariile (16)
Comentează