FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florinel Coman, în atenția unei finaliste Europa League: "S-a tot vorbit pe aici"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 15:45

George Ogăraru, antrenorul echipei a doua a lui Ajax Amsterdam, a dezvăluit că Florinel Coman, atacantul campioanei Viitorului, era văzut drept o alternativă a lui David Neres pentru finalista Europa League.

Mijlocașul portughez de 20 de ani a fost transferat de Ajax iarna trecută de la Sao Paolo, pentru 12 milioane de euro.  

"S-a tot vorbit pe aici și s-a făcut chiar și o statistică legată de jucătorii care ar fi putut să-l înlocuiască pe David Neres, o investiție destul de mare pentru Ajax și pentru filosofia lui Ajax.

Atacantul a fost cumpărat din Brazilia pentru 12 milioane, anul acesta în ianuarie. Ei bine, în această statistică încăpea și Coman, de la Viitorul. Sigur, nu la același preț, dar avea rezultate aproximativ asemănătoare și același profil cu Neres", a spus Ogăraru la TV Digi Sport.

În cele 15 meciuri pe care le-a jucat la Ajax până acum, Neres a marcat de 5 ori și a dat 4 pase decisive.

700.000 €este cota lui Florinel Coman (19 ani) pe trasnfermarkt. com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează