FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Florinel Coman surprinde: "Țineam cu această echipă în copilărie, iubeam 3 fotbaliști din primul 11!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 18:39

Florinel Coman (18 ani), tânara speranță a Viitorului, a dezvăluit recent într-un interviu că în copilărie simpatiza cu Dinamo București și era un mare fan al atacanților Ionel Ganea, Niculescu și Dănciulescu.   

"Câne eram mic țineam cu Dinamo. Brăila e un oraș de dinamoviști.

Mă uitam la meciurile din Liga 1, iubeam tripleta Claudiu Niculescu - Ionel Ganea- Ionel Dănciulescu", a declarat atacantul, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea. 

Tânărul jucător al echipei lui Gheorghe Hagi a vorbit și despre dorințele pe care le are în viitorul apropiat.

"Pe plan personal, vreau să-mi iau permisul auto. Apoi, am terminat liceul, vrea să intru și la facultate.

Ca fotbalist, cu muncă și talent, să iau titlul cu Viitorul! Să joc în Liga Campionilor! Mai departe, un transfer la o echipă de top, Italia, Spania", a mai spus Coman, conform aceleiași surse.

4 goluri
în 18 meciuri a reușit Florinel Coman în Liga 1

"Aştept ofertă pentru Coman, reflectez şi apoi iau decizii împreună cu jucătorul. Dacă toată lumea e mulţumită, nu am nicio problemă. 

Coman poate pleca fără probleme în vară dacă vine o ofertă bună. Eu nu am nicio problemă dacă pleacă fotbaliştii, anul viitor o să arăt şi mai bine"  Gheorghe Hagi, marți, la TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  23 Martie 2017, 00:27

IN-CRE-DI-BIL si HA-LU-CI-NANT !!! Romanika e in stare de SOC !!! Cum de acest pusti care face parte din generatia gesepe, nu este fan fcsb de mic?

juliusmad
juliusmad  •  22 Martie 2017, 21:28

asa e, Braila e oras de dinamovisti, cunosc eu vreo doi :))). la meciul amical cu Steaua nu mai gaseai bilete cu 3 zile inainte, la meciul de cupa cu dinamo au fost ocupate doar cele doua tribune, prin peluze batea vantul.

red77
red77  •  22 Martie 2017, 20:31
Postat de bakunin pe 22 Martie 2017, 20:14

Braila e oras de dinamovisti? *** asta a baut mai mult decat avortonulpatrick :)))

*** care-i treaba prin vaslui la tine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează