FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Foarte slab, scump și scandalagiu » Denis Alibec a intrat în topul celor mai slabi atacanți din istoria echipei

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 14:17

Cui îi acceptă Nicolae Dică toanele și jignirile? Lui Denis Alibec, unul dintre cei mai slabi atacanți din istoria Stelei! 

Alibec și-a înjurat antrenorul după ce a fost schimbat cu CFR, 1-1, un meci care l-a inclus în categoria celor mai slabi 8 atacanți steliști de după Revoluție. "Când ajungi în astfel de situații, deja nu mai ești antrenor, fiindcă îți ia din autoritatea din vestiar. Alibec nu mă surprinde, e o țață isterică" a fost comentariul lui Cornel Dinu la TV Telekom. 

Un fel de Lavi Hrib

Pentru că n-a marcat nici la Cluj, unde a pornit jocul ca titular, Alibec s-a înscris pe lista fotbaliștilor ofensivi cei mai lipsiți de eficiență.

După Revoluție mai există 7 cu randament la fel de slab ca al lui sau un pic mai slab. Nume care n-au marcat istoria Stelei: Săvoiu, Andrași I, Hrib. Plus Florin Costea, ajuns la FCSB după o accidentare gravă, o operație la ligamentele genunchiului care-i scăzuse deja valoarea, nu mai era atacantul supertalentat din formația lui Mititelu.

Ca Alibec mai e Tudorie, un tânăr pe care steliștii au pariat la un moment dat până când l-au cedat la Voluntari, dezamăgiți că nu justifica încrederea. 

Cei mai slabi atacanți ai Stelei după Revoluție:

clipboard01

Rică era doar slab, nu jignea antrenorii

Adrian Neaga seamănă cel mai tare cu Alibec. Rică a bifat în sezonul 2002-2003 aceleași cifre pe care le are Denis în prezent: 15 meciuri și un singur gol înscris în campionat. Ca și vârful luat de la Astra, și Neaga fusese un transfer scump. Becali îl cumpărase de la FC Argeș la recomandarea antrenorului Pițurcă pentru suma de 850.000 de dolari. 

Alibec a costat 1,7 milioane de euro în urmă cu un an și trei luni, însă prețul achitat pentru Rică la începutul anilor 2000 însemna mai mult decât pare să spună suma acum. Se întâmpla rar ca vreun club din România să folosească atâția bani la o achiziție. Mutu fusese luat de Dinamo de la FC Argeș cu 600.000 de dolari.

Ca și Alibec, Neaga a dezamăgit, n-a fost nici măcar aproape de potențialul pe care i-l intuise Pițurcă. Diferențele? Rică nu îndrăznea să-și înjure antrenorul și nu avea kilograme în plus. 

"Nu știu cine e preparator fizic la FCSB, dar văd că Alibec are kilograme în plus, Budescu și Gnohere sunt și ei grași" Cornel Dinu

"Până acum niciun alt jucător nu a comentat când a fost schimbat, Alibec e singurul care procedează așa" Nicolae Dică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
kriss11111
kriss11111  •  21 Martie 2018, 17:28

Mai lasati-l ma si voi in pace ca omu e simpatic foc ..are aceleasi maimutareli pe teren cum le are antrenorul lui pe banca . Eu unul le-as propune un duet ceva ... sa se cheme trupa "Alidic " . Doamne , cata inteligenta se vede pe fata lui in poza asta :))

gicab
gicab  •  21 Martie 2018, 16:52

Din poza nu pare prea slab... GG spunea ca se pricepe doar la atacanți și mijlocasi... criteriul era ceva de genul... dacă o bagă in ate e bun

ando89
ando89  •  21 Martie 2018, 16:10
Postat de fc_mioritza pe 21 Martie 2018, 15:56

Ia zi bai Randoame, ia Jijel macar 20j de meleoane pe Alibec?

Depinde unde-l vinde. Până recent putea lua miliarde multe de dolari. Cu chipul lui Robert Mugabe pe ei:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează