FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ACS POLI TIMIȘOARA 0-1

Foarte supărat, Dan Alexa face dezvăluiri: "Sunt oameni care nu cunosc fotbal, dar se implică la echipă!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 20:35

Dan Alexa a fost foarte supărat după ce Concordia a pierdut meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 0-1 (Detalii AICI).

TV Dolce Sport anunță că primarul Chiajnei s-a băgat peste Dan Alexa și i-a transmis acestuia să nu cheme jucătorii în cantonament înaintea acestui meci.

"Poli a investit foarte bine în această pauză competițională. Din păcate, ce trebuia să facem vara asta n-am făcut. Trebuia să aducem jucători pe toate compartimentele. Suntem mai modești ca anul trecut. 

E inadmisibil să încep campionatul și să n-am fundaș lateral dreapta. Atunci când lucrurile nu se fac repede ajungi să te lupți la retrogradare. Din păcate creăm foarte puțin fotbal. Dacă nu se schimbă nimic, Chiajna se va bate la retrogradare.

Nu trebuie să fii specialist să vezi asta. Noi față de anul trecut în primul ”11” au intrat doar doi jucători noi. E un semnal de alarmă!

S-au întâmplat mai multe săptămâna asta care nu țin de fotbal. Mulți oameni care nu cunosc fotbal încearcă să se implice la echipă. Mental, jucătorii mei au venit relaxați. A fost o victorie meritată a Timișoarei. O felicit!", a declarat Alexa la TV Dolce Sport.

"Am vorbit cu primarul Chiajnei și i-am spus ceva clar. Când eram la Iași 8 etape n-am făcut cantonament și am pierdut câteva meciuri. Atunci m-am speriat și am revenit la cantonamente. Nu cred că primarul s-a băgat peste Alexa" Ionuț Popa, antrenor Timișoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
starcraft
starcraft  •  16 Iulie 2017, 00:22

alexa demonstreaza ca este mediocru si ca antrenor, nu doar ca fotbalist.

106452019897999
Eduard Girnita  •  15 Iulie 2017, 22:16

Stai linistit Dane! Sunt ei ministrii in functii care habar nu au pe ce lume sunt apoi un amarat de primar! Deh, cand te-ai bagat nu stiai ce te asteapta?Ori ca esti la patron ori la cheremul unui primaras tot un drac.

brandremist
brandremist  •  15 Iulie 2017, 21:20

Eu credeam că lui Alexa îi place când primarii din Ilfov se înțeleg între ei și se implică în fotbal.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close