FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fost jucător la Dinamo: "Trebuie să recunoaștem că e criză. Fanii au tot dreptul să fie nemulțumiți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 17:30

Cătălin Munteanu speră ca fosta sa echipă să treacă peste perioada dificilă pe care o traversează în acest moment, iar primul pas că trebuie făcut chiar la meciul contra gorjenilor, care e azi. 

"Este o perioadă grea, trebuie să recunoaştem că e o perioadă de criză, Dinamo n-a mai câştigat şi nu a mai jucat aşa de bine cum o făcea la începutul campionatului. Dar acum se văd caracterele şi acum trebuie să tragă mai tare că să iasă din această criză.

Când nu sunt rezultate şi echipa este pe 8, când tu vrei să fii în primele 3, e normal ca fanii să fie nemulţumiţi.

Mereu este presiune la Dinamo, la fiecare meci. Nea Ando este un antrenor cu experienţă şi a trecut prin multe şi nu cred că este o problema pentru el.

Este foarte important să câştige următorul meci şi cu siguranţă va pregăti foarte bine echipa, pentru că e mare nevoie de cele 3 puncte", a declarat Cătălin Munteanu pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează