FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Foștii jucători ai Craiovei sunt impresionați de actuala echipă: "Poate până acum nimeni nu credea asta! Dar piticii atomici sunt incredibili"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 12:53

CS U Craiova este pe locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte. E la 6 lungimi de CFR Cluj și la 4 de FCSB. Totuși, Bogdan Vătăjelu are încredere în foștii colegi.

Fotbalistul de la Sparta Praga e impresionat de tripleta ofensivă a celor de la CS U Craiova și crede că noul stadion aduce un plus important.

"Poate până acum nimeni nu se gândea la titlu, dar campionatul poate fi câştigat. Echipa are valoare, asta e clar. Craiova are un atac extraordinar, piticii atomici din faţă (n.r. Mitriţă, Gustavo, Băluţă) sunt incredibili.

Apărarea e foarte bună, mijlocul la fel. Chiar au şanse foarte mari să ia campionatul. Steaua face mereu transferuri pe bani mulţi, aduce cei mai valoroşi jucători din România.

CFR Cluj are un antrenor care şi-a construit echipa pe stilul lui, Craiova are un plus şi cu stadionul. Rezultatele din ultima perioadă i-au adus pe suporteri alături de echipă" , a declarat Bogdan Vătăjelu pentru TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
prazburg1948
prazburg1948  •  24 Decembrie 2017, 22:16
Postat de Michael Michael pe 24 Decembrie 2017, 20:05

Prazarii se impresionează din orice!! Ăștia visează cu ochii deschisi..Cea mai proastă rasa sunt oltenii,nu le face pielea un praz degerat..Si cand îi aud cu "făcui,fusei,fură etc.."***!!

In pragul sarbatorilor tu n-ai altceva mai bun de facut decat sa injuri oltenii. Fusei, facui, fura, etc. in caz ca nu stii sunt la perfectul simplu, despre care ar fi trebuit sa inveti la scoala, fiindca face parte din limba romana. Din cate observ, nu ai prea multi ani de scoala, asta e, fiecare cu muschii lui. Craciun Fericit si La Multi Ani de la un oltean sadea.

729746053841665
Alimert Ozdemir  •  24 Decembrie 2017, 22:03

Aparare buna,nu? DE-aia era sa o bata CS Afumati,echipa slaba din liga a 2-a

128281891240265
Michael Michael  •  24 Decembrie 2017, 20:05

Prazarii se impresionează din orice!! Ăștia visează cu ochii deschisi..Cea mai proastă rasa sunt oltenii,nu le face pielea un praz degerat..Si cand îi aud cu "făcui,fusei,fură etc.."***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close