FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fostul antrenor al Stelei critică transferurile făcute în vară: "În afară de Hamroun, nimeni n-a confirmat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 20:52

Nicolae Dică, fostul secund al lui Mirel Rădoi la Steaua, dar și principal al formației roș-albastre, a recunoscut că jucătorii transferați în mandatul n-au confirmat.

"Probabil Gigi Becali a avut încredere mare în echipa care a fost în vară. Și a văzut că nu este cum a gândit dânsul și probabil de aceea a luat această decizie, de a face aceaste achiziții, să aducă jucători de valoare.

Și noi ne doream să aducem cei mai valoroși jucători la Steaua. Așa s-a gândit atunci, aceia au fost banii care s-au investit. Jucătorii care au fost aduși n-au dat randament, în afară de Hamroun", a spus Dică la Digisport.

FC Steaua Bucuresti SA Logo.jpgtransferurile stelei în vara anului 2015

Antrenor: Mirel Rădoi (nou)
Veniri: Alcenat (Petrolul), Muniru (CFR Cluj), Al. Tudorie (Oțelul), V. Mihalcea (FC Braşov), Tahar (Gaz Metan), Hamroun (liber), Tade (CFR Cluj), Carp (CFR Cluj), Benzar (LPS Banatul), Kharja (liber)
Plecări: Pârvulescu, Vîlceanu (împrumut FC Voluntari), Prepeliţă (Ludogoreț), Latovlevici (Genclerbirligi), Rusescu (Sevilla), Bourceanu (Trabzonspor), Arlauskis (Watford), Cr. Tănase (Tianjin), Luchin (ACS Poli), Pham (împrumut Clinceni), Tamaș (contract reziliat), Benzar (împrumut Clinceni)

FC Steaua Bucuresti SA Logo.jpgTRANSFERURILE STELEI ÎN IARNA LUI 2015-2016

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pârvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Târnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari), Tahar (Boavista)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiro
valiro  •  19 Februarie 2016, 23:24

Asa e, numai ca Dica n-are nevasta ca reghecamph. Sau cumva nu iti e clar ca nevasta le-a promis adversarilor contracte in Arabia daca pierd cu Steaua ?

blacksun_14
blacksun_14  •  19 Februarie 2016, 21:59

lasa-ne bai dica cu proshtiile astea.Ti s-au adus jucatori mai scumpi la vara decat acum.Numai tade a costat 500 de mii.Reghecampf cu lotul vostru din vara a avut 4/4.Cu voi ratam playoff-ul.Cat de mult conteaza sa ai un antrenor adevarat pe banca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează