FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul căpitan al lui Dinamo sare la gâtul foștilor colegi: "Eu am lăsat echipa pe locul 6, erau la mâna lor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 17:30

Fostul căpitan al lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu, îi trage la răspundere pe foștii colegi pentru că au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

"Îmi pare rău că nu e niciun jucător de la Dinamo la naţională, eu aş fi vrut să fie toţi aici. Mă înţelegeam bine cu ei, erau prietenii mei. După cum am jucat şi eu când eram la Dinamo, şi toţi, nu cred că am fi meritat să fim aici.

Nu ştiu ce s-a greşit, dar cu siguranţă cu toţii au greşit! La fel şi eu şi toată lumea care a participat în acest sezon, cu toţii am greşit. Eu am lăsat Dinamo pe locul 6. Sunt supărat pentru că Dinamo nu a ajuns în play-off, mă simt şi eu vinovat pentru această contra-performanţă", a declarat Nedelcearu la revenirea în țară.

Ionuț Nedelcearu a plecat în luna februarie, înaintea meciului cu FCSB, de la Dinamo la FC Ufa, în Rusia, în schimbul a 750.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  19 Martie 2018, 19:44

NISTOR ESTE CEL MAI COMPLET MIJLOCAS DIN FOTBALUL ROMANESC.....!!!!!!!! DAR CE SA-UI CERI LUI GURITZA ....????? EL JOACA CU CICALDAU .....!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))

vasy86le
vasy86le  •  19 Martie 2018, 08:56

Daca erai destept, plecai dupa meciul cu fcsb, poate cu tine in echipa fcsb nu ar fi egalat la ultima faza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close