FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fostul stelist Stefan Nikolici revine în România » Mâine va semna cu noua echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 18:23

Stefan Nikolici, fostul atacant al Stelei din perioada 2011-2014, va reveni în campionatul României și va semna cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Muntenegreanul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit de FC Kaysar din Kazakhstan și mâine urmează să semneze contractul cu nou-promovata Sepsi.

Fotbalistul a sosit ieri în România, dar echipa plecase de la Sfântu Gheorghe pentru meciul de la Giurgiu cu Astra și n-a mai putut efectua vizita medicală. Toate detaliile vor fi definitivate mâine, când cel mai probabil va semna contractul.

Jucătorul mai avea 6 luni de contract cu formația din Kazakhstan, însă impresarul Bogdan Apostu a reușit să obțină o hârtie prin care jucătorul să poată ajunge în România liber de contract.

În afară de FCSB, fotbalistul a mai jucat în România și pentru Politehnica Timișoara. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru OFK Beograd, Lierse, Roeselare, Incheon, ȚSKA Sofia, Istra 1961, Termalica, Radnik și Kaisar.

250.000 €e cota de transfer a lui Nikolici, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
onduku
onduku  •  16 Iulie 2017, 21:26
Postat de poison pe 16 Iulie 2017, 18:38

Il vrei la Fcsb?

Credeam ca nu-i mai vad mutra in prima liga romaneasca.

zizu
zizu  •  16 Iulie 2017, 20:44
Postat de bakunin pe 16 Iulie 2017, 18:46

Troll si spammer; scapati-ne de el, domnilor moderatori

ar fi bine sa scapam de voi...cei cu IP ul din redactie

zizu
zizu  •  16 Iulie 2017, 19:45

tineti minte ce spunea alcool asta ? ca el nu va juca in romania decat la fcsb,ca el are valoare etc...! a schimbat doar vodca din bucuresti pe palinca ungureasca

Vezi toate comentariile (7)
Comentează